Jump to content


pw


Guest

Recommended Posts


Daar zul jij ook geen last van hebben @mrenses.<P>Dit gaat alleen op als je 'n Duitse D-Box hebt, die kun je 'n beetje vergelijken met 'n mediagard ontvanger hier in Nederland.<P>Dus maak je geen zorgen voor deze aanvallen van P*W* is jouw Humax 5400 met ingebouwde (en gepatchte)Ird*to cam niet gevoelig!<P>Greetings,<P><B>Redcat</B>

Link to comment
Share on other sites

Voor de humax gebruiken we een andere key en deze key is nog steeds het zelfde, en het kan dus echt wel weg vallen op een humax als ze die key veranderen.<BR>Dus dit heeft niks te maken met als je een duitse d-box hebt.

VU+ Ultimo 4K - DVB-C FBC - DVB-S FBC Tuners - VTI Image.

Dreambox 8000HD PVR - 2x DVB-C 2x DVB-S Tuners - OpenATV, Image.
Multi Focus Dish E85, 28,2E - 23,5E - 19,2E - 13E - 9E

Link to comment
Share on other sites

Heeft dit alles echt niets te maken met de "events" die per film toegekend zijn op al de PPV films ? Of zit ik op een verkeerd spoor te zoeken ?<BR>PS : Event = een code vb. 10 19 voor Lake Placid op Kiosk die gezocht word op de eeprom. Indien geen code ---> Geen film !

Link to comment
Share on other sites

heb ook 5400 patched doch met GW krijg ik de boel niet aan de gang. ook niet met hulp van Bedmen(files) iemand een idee? confused.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.