Jump to content


Walging!


Guest

Recommended Posts

Geachte Moderators,<P>Het spijt me te moeten zien hoe de laatste paar maanden steeds vaker op schadelijke wijze "nieuwe" forum deelnemers, door deputies en sommige deelnemers, als kleine kinderen worden behandeld! <BR>Dit gebeurd voornamelijk als een deelnemer de regels van dit board niet goed naleeft. Klaarblijkelijk is het nog niet bij jullie opgekomen dat fouten maken menselijk is.<P>Schaamteloos worden deze deelnemers aangesproken met, ik citeer hier een van jullie deputies (Avalon), "Hoe haal je het in je kop....". Meer van dit soortgelijke citaten heb in eerdere meldingen gezien.<P>Het is zielige vertoning dat sommige mensen van dit board, het verstand ontbreekt om deze mensen op een fatsoenlijke manier aan te spreken. <BR>Maar ja, wat je niet geleerd hebt kan je ook niet laten zien.<P>Tevens is men is niet geschroomd om, tijdens dit uitfoeteren, bijval te zoeken bij andere deelnemers, om zo hun autoriteit te laten gelden.<P>Misschien komt het wel omdat jullie gedrag egoistische en paranoide vormen begint te vertonen. <BR>Zeker nu Canal+ zich steeds meer roert om op jurdische wijze zijn belangen beschermen, en jullie bang zijn dat hierdoor dit board mogelijk gesloten zou kunnen worden.<P>Als je niets verkeerd doet hoef je ook niet ergens voor te vrezen!<BR>Misschien ziet Canal+ dit gedrag ook en denk daarom dat dit board wel iets illegaals doet.<P>Enfin, zo zie je maar hoe jullie je eigen graf graaft.<BR> <BR>In ieder geval walg ik hiervan en wens dan ook op geen enkele wijze meer geassocieerd te worden met dit board.<P>Hierbij beeindig ik mijn deelname.<P>PS. Gezien jullie gedrag, zal ik maar even schrijven dat ik GEEN medewerker ben van Canal+. Maar een eenvoudige feedhunter die geen smartcards programeerd om naar pay tv te kunnen kijken.<P>Hoogachtend,<P><BR>Fenestrae

Link to comment
Share on other sites


Netjes van het boardbeheer, dat ze ook deze mededeling laten staan. Ieder zijn mening is ok maar of dit nu nieuws is, is een tweede.

Link to comment
Share on other sites

We laten deze topic gewoon staan, maar om verdere reacties te voorkomen gaan we hier niet verder op in en sluit ik het topic.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.