Ga naar inhoud


fortecstar fsci 9800 v2


27mc

Aanbevolen berichten


  • Reacties 45
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Je bericht is niet helemaal duidelijk, maar ik veronderstel dat je bedoelt dat je andere soft in je V2 wilt zetten ?

Er staat nog ergens een oude beschrijving van mijn hand op dit forum : HIER dus ... ;-)

 

suc6!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja het was de bedoeling er nieuwe softwaar in te doen maar ik wist niet hoe wel in de winkel gezien niet durven vragen stom van mijn maar ja oke bedank voor de reachtie OSSO de groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

hoi ozzo

 

of ik op de goede site zit weet ik niet ik moet nog even uitvinden hoe deze site hellemaal werkt.

 

des al niet te min heb ik een vraag aan jou, ik heb een decoder Fortec star fsci 9800 gekocht, lekker zonder handleiding. Dus zitten we dus nog steeds naar een zwart scherm te kijken. nu zijn de instellingen van deze decoder gereset, Ik kan de huidige instellingen niet meer vinden. kan jij stap voor stap voor mij omschrijven wat ik moet doen. ik heb je stukje over de software wel gelezen maar ik geloof niet dat ik daar veel aan heb. ik moet echt weten waar het menu op moet worden ingesteld.

 

Als je dit voor me kunt, ben je een kanjer.

 

groeten van Alice <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb je vraag via PM beantwoord. Maar misschien heeft iemand hier nog een NL handleiding van de 9800V2 ? Op de site van de (ex?) importeur zijn de links "dood" ... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb een decoder Fortec star fsci 9800 gekocht, lekker zonder handleiding.

 

Hallo Peuterstee,

 

Ik heb die handleiding in het Nederlands als een Wordbestand. Het is gezipt 2Mb. Ik denk niet dat jij die op je Hotmailadres binnen kunt halen?

 

Heb je anders ergens een 'breedband' e-mailadres (b.v. op je werk of bij de buren) waar ik deze heen kan sturen? je hoeft hem dan alleen maar te unzippen en uit te printen. Het zijn 24 pagina's.

 

Mail me maar op het mailadres wat je ziet als je op mijn naam klikt.

 

Groeten, Alfons

 

Sorry. Dat Hotmailadres is van de eigenlijke berichtsteller, 27MC. Bij jou staat helemaal geen mailadres. Je zult me dus echt even moeten mailen met een adres waar het heen kan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

ik heb ook een fortecstar 9800 v2 maar er is zoweinig kanalen op te ontvangen er staat op (Bootversie:2.00 ) (Aplicatie versie 2.12)en(Ca versie 2.00) is er een andere versie waar meer op te ontvangen is? ik hoor het graag hier op of via email bij voorbaat dank

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het ontvangen op je receiver heeft alles te maken met de Tp lijst die erin staat. TP (TransPonders) wisselen nog wel eens en zo zijn er meer dingen die ze voor ons "veranderen".

Heilzaam kan zijn om de boel eens opnieuw in te lezen. Zowieso is het plaatsen van een verse transponder list aan te bevelen. Zo weet de receiver weer WAAR ie de nieuwe zenders vandaan moet peuteren ;-)

 

Je zou ook de complete firmware moeten vervangen aangezien je nog een heel oude versie van de software hebt staan.

Meestal is na zo'n upgrade de boel weer redelijk up-to-date en heb je weer meer zenders.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wacht nog heeeel even. Op de site van Fortecstar in NL staat OF een fout of er klopt gewoon iets niet, zie de afbeelding :

 

Er staat LETTERLIJK dat de V2 modellen ANDERE software nodig hebben en vervolgens staat de 9800V2 gewoon in het rijtje van de 3.04 software.

Misschien moet er in de 9800V2 dus ALL software, dat pakketje kun je daar dan ook downloaden. Waarschijnlijk moet je WEL eerst de nieuwe loader 2.01 laden, maar dat weet ik ook weer niet zeker, omdat voorheen de ALL pakketten alle benodigde software in zich hadden.

 

Stuur ze anders even een mailtje, voodat je de fout ingaat en ZIJ de brokken op kunnen lossen. De site is namelijk niet echt duidelijk en een regeltje dat ze NIET aansprakelijk zijn voor fouten door software is natuurlijk quats, want dat zijn ze op deze manier wel degelijk.

 

 

post-683-1318257836,3311_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

OZZO ik heb ze gebelt, zij vroegen of ik een email kon sturen;dan stuurde zij de goede softwear terug dat was om 1100uur nog geen bericht ontvangen om 1600 uur dus het zalwel.hij had het wel over dat je om het halfjaar een andere softweer moest downloaden,en hij had het over TP 2.05 om te downloade;maar die zie ik niet staan nu OZZO ik wacht wel af <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mja, ik kreeg ook een mailtje met de mdedeling dat ze echt niet verantwoordelijk zijn voor foute uploads.

Ik mag aannemen dat ze de fouten uit de site gehaald hebben zodat er geen discussie kan ontstaan over welke software waarin moet.

Zolang dat nog NIET gebeurt is zal ie toch moeten bekennen dat e.e.a. zorgt voor problemen en verwarring bij mensen.

 

Wacht inderdaad nog even af. Hopelijk zijn ze wat sneller dan die "30 minuten" anders wordt het 2004 eer dat je weer wat kan doen met de receiver.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Volgens mij hoef ik geen service te geven en degenen die je aan de telefoon had ben ik ja denk je dat we 24 uur achter de comp zitten. Dat ik die fortec repareer is tot hier toe maar ik ben er nu mee gestopt omdat mensen gaan denken dat ik de oude importeur ben FOUT. Vanaf nu ben ik dus gestopt met de reparatie en ben niet meer van plan om er mee door te gaan vanwege de slechte reclame die ik via dit board krijg wil ik mijn nieuwe zaak niet naar de donder helpen.

 

Vanaf nu gewoon naar www.fortecstar.com emailen en defect recievers naar hun opsturen maar let op op eigen risico.

 

Mvg Raymon <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...