Ga naar inhoud


weet iemand wanneer nieuwste redhat uitkomt


bbbb

Aanbevolen berichten


Fedora Core is het project dat voor de opvolger van RedHat9 basic zorgt: "Fedora Core". Die zit nu in de laatste testfase, binnen enkele dagen komt de eerste 'stable' release. Wat vooral opvalt is dat er meer 'eye-candy' inzit.

De firma RedHat richt zich 'business-wise' op de betalende markt en geeft de verdere ontwikkeling van haar gratis linux 'base' versie aan Fedora.

RedHat sponsort Fedora. Ik heb trouwens de indruk dat de 'vrijwilligers' met de brains die bij Fedora de plak zwaaien vrijwel allemaal RedHat professionals zijn.

Dit verhaal zou ertoe moeten leiden dat er sneller meer verscheidene toepassingen komen voor het grote publiek. De firma RedHat zelf richt zich op de betalende linux gebruikers, de bedrijven dus, ondermeer voor de explosief groeiende markt voor linux servers.

Goed, we zullen zien waartoe het leidt. Ik heb alvast het gevoel dat ze bij Fedora vrij goed bezig zijn. Laat ons hopen dat het zo blijft. Ik heb er vertrouwen in, want Redhat zal dit soort beslissing zeker niet lichtzinnig hebben genomen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat dit op zich wel een goede ontwikkeling is, de ene tak kan zich helemaal richten op een consumenten desktop, en de ander kan zich richten op een linux variant voor servers en het bedrijfsleven <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...