Ga naar inhoud


Humax 5400 en IRDETO2


FredjeV

Aanbevolen berichten


Hallo Fred,

ik weet dat de kaartjes van het Hellas-pakket (ook Irdeto2) op de Hotbird het gewoon doen.

 

Maar jij wil natuurlijk weten of de nieuwe kaartjes voor C-blauw en C-rood het ook doen? Mijn gok is dat die het gewoon gaan doen..... Maar het blijft speculeren. Ik zal er waarschijnlijk ook geen tot m'n beschikking krijgen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Groetjes,

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jammer ik had dus gehoopt van wel, ik heb namelijk een aston 1.03 maar deze werkt slecht op de humax. Ik had gehoopt dat de Irdeto2 kaart het zou doen in de humax. Voor het basis pakket maakt het toch niet uit. Nu zal ik er toch aan moeten geloven en mijn aston 1.03 in moeten ruilen op een 1.05.

 

 

FredjeV

 

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Sprookje,

Da's toch vervelend. Blijkbaar is Irdeto2 niet altijd Irdeto2 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Een grote kans is dat de ATR van je nieuwe kaart "niet goed" is.

De Humax herkent de kaart aan de ATR, als deze niet goed is, dan krijg je "invalid card".

Er is mij één proggie bekend dat de ATR van een kaart kan lezen: cardwizzard (er zijn er vast nog meer). Te gebruiken met een phoenix progger (mastera is natuurlijk ook goed, gewoon in Phoenix mode zetten).

 

Laat even weten of het lukt om de ATR uit te lezen.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Met de nieuwe kaart van PW is ook zoiets aan de hand. Daar zou aan gewerkt worden door "das Team".

 

Voor mij is het vreemd dat de peesjes hier wel mee over weg zouden kunnen, misschien maar eens even dat forum lezen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

 

Groetjes,

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fred, de Aston 1.03 werkt prima met Seca2. Inderdaad: voorheen kreeg je geen updates door. Tegenwoordig wel (hij staat zelfs al op 31-12). Ik heb sinds de invoering van Seca2 gewon het nieuwe kaartje in de Aston 1.03 CAM zitten om het eens uit te proberen.

 

In de Aston 1.05. CAM heb ik nog steeds het oude kaartje zitten (iets beters weet ik er ook niet mee te doen, doorknippen is ook zonde...). In feite heb je voor Seca2 geen Aston 1.05 CAM meer nodig.

 

Het gebruik van 2 Aston CAM's leidt er wel toe dat de 1.05 me af en toe dwars in beeld meldt dat ik Discovery, NGC of Aninmal Planet niet mag kijken (daar zit immers geen geldige kaart in). Even éénmalig op exit toetsen helpt je van dat probleem af.

 

(Voor de volledigheid: ik gebruik een Humax 5400 met de laatste ToH software).

Link naar reactie
Delen op andere sites

@JoostA <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

"In de Aston 1.05. CAM heb ik nog steeds het oude kaartje zitten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />(iets beters weet ik er ook niet mee te doen, doorknippen is ook zonde...). In feite heb je voor Seca2 geen Aston 1.05 CAM meer nodig.

 

Het gebruik van 2 Aston CAM's leidt er wel toe dat de 1.05 me af en toe dwars in beeld meldt dat ik Discovery, NGC of Aninmal Planet niet mag kijken (daar zit immers geen geldige kaart in). Even éénmalig op exit toetsen helpt je van dat probleem af <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />."

 

En is het niet in je opgekomen om gewoon de cam uit de ontvanger te halen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...