Ga naar inhoud


Beamer Epson EMP -1


Gast

Aanbevolen berichten

Welnu, ik ben in het bezit van een beamer alleen nu geeft deze alleen zwart-wit beeld (beeld van tv is gewoon kleur). Heb alle instellingen een keer geprobeerd maar ervan overtuigd dat het hier niet aan ligt. Wie weet wat het probleem zou kunnen zijn. (bekabeling, aansluiting oid.?)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hmmm.. zou ik moeten checken. Waar zou dat moeten staan of ie op S-Video staat? Ik denk nl. dat alle instellingen goed staan alleen dat de bekabeling tussen de tv en de beamer niet juist is. Op laptop geeft ie namelijk wel kleur dus daar ligt het niet aan. Misschien iets te maken tussen link: video-tv-beamer?? Wie kan het mij vertellen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee hij is niet aangesloten op een dvd-speler.

Ik zal de situatie even proberen uit te leggen.

 

Het geluid is aangesloten op een normale versterker. Om het geluid te krijgen over de boxen moet het programma dat je wilt zien op het videokanaal staan. Zet je hem dus op de gewone RTL4 krijg je geen geluid (wel geluid van de tv zelf). Zet je hem op RTL4 via het videokanaal krijg je wel geluid over de boxen.

 

Dit over het geluid.

 

De tv is gewoon verbonden met de beamer. Het is een kleuren tv en je zou dus kleuren verwachten via de beamer. Maar helaas. De beamer staat niet bij mij thuis maar bij onze vereniging dus vandaar dat ik jullie reacties nog niet uitgeprobeerd heb. Hoop dat na dit verhaal jullie misschien het één en ander duidelijker is geworden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...