Jump to content


2view karaken???


Guest

Recommended Posts

Hoe een 2view videotape om te vormen in een 'unlimited edition' variant <LI><P>Benodigd: <BR>1 paperclip (standaard formaat van 3 cm) <BR>1 2view videotape (kijk op <A HREF="http://www.2viewvideo.com/faqs.html" TARGET=_blank>http://www.2viewvideo.com/faqs.html</A> welke titels te koop zijn) <BR>1 stukje plakband (of een videotape etiket) <P>Recept: <P>1.Leg een paperclip plat neer en buig het kortste pootje omhoog. Je hebt nu een soort van punaise gemaakt met een pinnetje van<BR>1.5 cm (meet dit desnoods even na). <BR>2.Leg de 2view videotape ondersteboven voor je neer, zodat je de tekst "film nog 2 keer te bekijken" kunt lezen. Deze tekst<BR>staat in een wit kader. Er staat ook een pijltje in dit kader. De punt van de pijl (dus niet waar de pijl heen wijst) markeert eenbelangrijke plek. <BR>3.Steek het omgebogen pootje van de paperclip aan de zijkant van de videoband naar binnen precies ter hoogte van de pijlpunt(zie figuur). Lukt het niet meteen, druk dan harder of boor desnoods een klein gaatje met een priem oid. <BR>4.Plak het geheel vast met een stukje plakband of een etiket van een videoband <P> 2clip.gif <P>suc6<P><BR>bob <BR> <BR> laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0<p>[ 08-06-2001: Message edited by: Toxic[Q] ]

Link to comment
Share on other sites


Je kunt ook een spelt nemen, die roodheet stoken en door het oog van het 'kijkgaatje' steken. Aan het stukje plastic waar '2, 1, streep' op staat, zit aan het eind een magneetje. Als je het 'nummertje achter het oog' fixeert 'klapt' het magneetje nooit op de band en kun je ook eeuwig kijken.<P>Je kan ook met je soldeerbout met een dun stiftje via de andere kant van de band de schoeven er uit drukken en de laatste 2 schroefjes losschoeven. Vervolgens kun je het mechaniek 'brute-forcen' en de 'key extracten', met magneet en al. <P>maar jouw optie is wel makkelijk, en niet disastreus, alleen wel goed vastplakken die paperclip, die wil je volgens mij niet in de ingewanden van je video hebben :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.