Ga naar inhoud


Nieuwe tv-decoders makkelijk te kraken


Gast

Aanbevolen berichten

Nieuwe tv-decoders makkelijk te kraken

 

Met de nieuwe generatie tv-decoders is het makkelijker om gratis betaaltelevisie te ontvangen. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerde test van het tijdschrift PC Magazine.

 

De nieuwe decoders zijn makkelijker te kraken omdat ze verbinding kunnen maken met internet. Volgens hoofdredacteur van PC Magazine Marc Hijink kan de consument via zijn pc op internet software downloaden om op de decoder te zetten. Met deze software maakt de decoder vervolgens contact met internet en gaat hij op zoek naar sleutels die nodig zijn om via de satelliet gratis betaaltelevisie te ontvangen.

 

PC Magazine testte deze methode uit op de populaire decoder Dreambox. Maar volgens Hijink kunnen alle decoders die contact kunnen maken met internet op deze manier betaalzenders kraken. Hijink stelt dat dit voor iemand met enige kennis van computers erg makkelijk is. "En voor mensen die niet zo handig zijn met computers, zijn er nu op de zwarte markt al decoders te koop waar de software al op staat," aldus Hijink.

 

Volgens de test zijn tientallen tv-zenders, waaronder het populaire Canal+, op deze manier illegaal te bekijken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Bron: Telegraaf

 

Groeten

 

lode56

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...