Ga naar inhoud


Cas interface Erase All ??


Gast

Aanbevolen berichten

Goedenavond, ik heb de CAS interface verbonden met het kabeltje (cas2extreme.pdf )aan het moeder bord van de Digix zowel met cas studio 2.0 als 2.1 is er geen probleem

met connecten .

 

CAM Connected

Xilinx XC9536XL CPLD Version 3 detected

Searching for flash...

Manufacturer ID: 0x98

Device ID: 0x0043

Flash: TOSHIBA TC58FVT160AFT

 

Dan is het erase all en dan krijg ik de melding “ Erasing Error,please retry! “

 

De Erasing Error onstaat bij blok 27 dan blijft het vast lopen ook geprobeerd om toch dreemload file te plaatsen ( Dreamload Flash TC58FVT160AFT ) maar, krijg het niet

aan de gang ik weet niet wat ik verkeerd doe kan iemand mij hiermee verder helpen…???

 

Cas slot 1 :Niet geinistalleerd

 

Ik wil graag naar penta 1.11en of MR. Groetjes Wil.

 

Digix DSC - 911U

Lastupdate: Aug 05 2003

s/w:v01.05.01

H/W:v13.42.65

Loader:v01.00.07

C.A:3.0.3

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja dat is wat ik ook heb geprobeerd het file wordt geladen

maar ik krijg geen dreemload blijft niet geinstallerd.Ik weet niet of het zo hoort maar heb ook geen vrije zenders meer .

Wil.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had ook veel problemen met het laden van de files met CAS-studio. Ik weet nog steeds niet waar het aan ligt. Veel busy/errors, en op een gegeven moment blijft die hangen.

 

Ik heb het uiteindelijk toch aan de praat gekregen op de volgende manier.

Geeft telkens een klein stukje geheugen bereik op. Laad eerst van 0-500. Dan van 500-900. Dan van 900-FFF. Doe na elk stukje een verify. Als dat goed is ga naar het volgende stukje geheugen. Je hoeft overigens voor de Dreamload alleen van 0-FFFF (dus tot 10000)te laden. Als je blok 0 geladen hebt (ik geloof 0-4000), doe weer een verify. Als er fouten in zitten, moet je weer erase blok 0 doen, en weer een keer laden. Als blok 0 er goed in staat ga je verder met blok 1 ( ik geloof 4000-6000). Telkens in kleine stukjes laden. Doe weer een verify van blok 0 en blok 1. Soms staat er nu weer een fout in blok 0. Dan moet je weer overnieuw beginnen. Als er alleen een fout in blok 1 staat doe je alleen Erase blok 1. En laad je blok 1 nog een keer. Let niet op de Erase error melding als je slechts 1 blok erased, hij erased wel degelijk.

 

Op deze manier heb ik het na 3 dagen voor elkaar gekregen om dreamload in de Xtreme te zetten. De penta 1.11 heb ik er vervolgens maar met een MM-programmer in gezet. Dat moet ook met de CAS-interface kunnen. (Vanaf adres 10000). Maar ik kreeg dat niet voor elkaar, door alle errors en hangers.

 

Dus even volhouden, dan moet het uiteindelijk lukken. En nog 1 tip, als je Erase doet, doe dat een paar keer. 5 of 6 keer of zo, ik had het idee, dat het dan beter ging.

 

Success <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zag de bui al weer hangen ik de laatste ook zo een toestand gehad met mijn (defecte MM progger).Dus ben ik maar eens gaan zoeken in dit forum met de sleutel "cas interface " En kwam de volgende topics tegen.

1. 13-10-03 Erase error met casinterface op extreem.

2. 14-10-03 Originele Xilinx terug in extreem.

Volgens de aanwijzing in dos Xilinx geplaatst.Daarna cas studio V 2.0 erase all met de hand, hierna full dump 1.04 geprogt geen buzzy errors werken als een speer.V 2.1 geeft problemen vastlopen enz.De juiste oplossing is de goede Xilins file daar zit het probleem.ik dacht eerst

dat de DigiX overleden was maar het file doet wonderen.Mijn dank aan de satter's van de boven genoemde topic's,en nu kan ik zelf zien dat het de moeite waard is.Nu een echte Meanmachine het zal wel even uizoeken worden met de keys enz.alle tijd. (testen,testen,testen,) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

 

 

Groetjes Wil.

 

Digix MR 1.04

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...