Jump to content


@ MR HOTBIRD


Guest

Recommended Posts

@hotbird<P>Lijkt mij toch dat we aan beide heren goede steun hebben. Zo'n board opzetten en dan onderhouden vraagd veel tijd en inzet.<BR>Indien bij jou dit net zo'n grote hobby is als dit voormij is hebben we veel aan dit soort boarden, hier heb ik een hoop hulp gehad en geleerd.<P>TEEBEE heeft zijn portie gehad na alle heisa en aanvallen(dacht ik) dus waarom nu dan zoiets?<BR>Ik vind dat je deze mensen lekker met rusrt moet laten maar dat is mijn mening.<P>Teebee & Toxic [Q} keep up the good work!<P><BR>bob<BR> laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites


Dank je wel voor jouw steun Bobje.<BR>Er zijn een aantal mensen die op een of andere zieke mannier maar niet kunnen verkroppen dat nu iemand een board runt die discussies die niet over satellite ontvangst gaan, meteen de kop in drukt.<BR>Ik waarschuw iemand indien nodig even via e-mail of PM dat een eventuele discussie via E-mail goed mogelijk is maar niet op het board! Dat doen ze dan vervolgens niet en dan wordt er op dit of een ander board herrie geschopt. Wij zijn een satelliet discussie board. Hier wordt niet gezeurd en gezeverd en daarom worden mensen die zich daarmee niet kunnen vinden zonder pardon buiten spel gezet. In dit geval dus ook Mr. Hotbird. <BR>Ik vind het jammer maar ook deze persoon is niet in staat een fatsoenlijke discussie te voeren maar probeert met leugens onrust te scheppen. <P>Toxic[Q]<P>Nog altijd hopende dat men op de andere boards herrie schopt en sat4all met rust laat!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.