Ga naar inhoud


beeld doorsturen naar slaapkamer met extreme?


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een extreme pvr 120 gig. Mijn vraag is. Kan ik met de loop through een tweede tv aansluiten. En hoe krijg ik tetris erop. Ook moet je andere files erop kunnen zetten, zoals mp3 en films. Weet iemand al wat?

 

alvast bedankt.

 

Bas <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nou met de antenne uit achterop de Xtreme kan je inderdaad een tweede TV aansluiten, moet je wel iedere keer als je het kanaal wil wisselen van je tweede TV terug naar de Xtreme lopen, of zo'n beeldzendertje kopen, die zijn goedkoop, en dan kan je vaak via een bijgeleverd sensortje de Xtreme bedienen van waar je tweede TV staat. MP3's op de Xtreme gaat volgens mij niet echt, daar moet je een Dreambox voor hebben, Films, ja als je een film hebt opgenomen dan staat ie er natuurlijk op, er zijn wat experimenten gaande om die film dan weer op je computer te zetten via de HD. Een Xtreme Hornet heeft een USB aansluiting en daar ligt het verhaal weer anders. Als het goed is staat Tetris er al op, kijk eens in je menu! Als je nog vragen hebt stel ze hier gerust!

Link naar reactie
Delen op andere sites

De loop through is niet om een tweede tv aan te sluiten, maar er kan een tweede ontvanger mee worden aangesloten. Probleem kan dan wel zijn dat wanneer op de ontvanger op de hoofdingang, dus de ingang waar de lnb op is aangesloten, een zender wordt bekenen met een horizontale frequentie, dan ook alleen maar kan worden gekeken op de tweede tv naar een zender die ook een horizontale frequentie heeft.

Voor een tweede tv moet je de tv-out op je Xtreme gebruiken. Inderdaad lastig als je zonder (draadloze) zender werkt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Koop zo´n 2 Ghz zendertje draadloos. Zo´n Welltech van 50 euro, heb ik, werkt uitstekend (Mits volume niet te hard open). Kun je jouw afstands bediening meenemen naar boven zelfs. Nog wilder wordt het met de Marmitek AB en hun PowerMid. Op de HCC beurs kon ik die Marmitek AB krijgen. Maar het substation van de Welltech werkt ook met elke afstandsbediening die hij doorgeeft naar het hoofdstation onder. De Welltech wordt ook onder andere namen aangeboden.

 

Rudolf

Retired, when I get the Urge to Work, I lay Down until the Urge passes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

In vind die antenne uit op de Xtreme juist wel handig, als je altijd Kabel TV ( of via de antenne ) hebt gehad, en je huis dus al vol ligt met Coax dan sluit je de Antenne Uit aan op je bestaande kabel netwerkje in huis, en zo kan je overal toch via je Sat ontvanger kijken, als je nog steeds kabel hebt sluit je die aan op antenne in, en heb je naast het Sat kanaal ook overal je kabel signaal. Natuurlijk kun je via het menu precies kiezen op welke frequentie je het sat signaal op je coax wilt hebben, zodat het niet in de weg zit van de kabel/antenne kanalen. Ik gebruik dit gekoppeld aan de Xtreme samen met een aantal FTA ontvangers. Omdat hier vooral veel BBC word gekeken heb ik een aantal FTA ontvangers aan een Quattro LNB hangen, zodat er overal onafhanelijk naar de FTA BBC kan worden gekeken. Als ik eens naar Ned. 1 ofzo wil kijken in de slaapkamer, zet ik de Xtreme op Ned. 1 en zet de TV in de slaapkamer op het naar de Xtreme getunede kanaal. Werk perfect!! Hoef je dus niet overal een 2.4ghz zender neer te zetten, ik gebruik er één voor het AB signaal, Mooier en makkelijker is natuurlijk een AB met RF signaal zodat je die overal in huis kunt gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Koop zo´n 2 Ghz zendertje draadloos.

 

Deze week is er 1tje bij de *ld* te koop voor een kleine 40 euro. Ik heb hem ook gehaald. Werkt(e) goed. Beeld niet perfect overigens, maar dat kan komen doordat de tv boven geen tulppluggen of scart heeft en ik het met de 'normale' antenneaansluiting van dat ding moet doen. Ik had beeld boven, maar op raadselachtige wijze hield dat ineens op, terwijl de AB nog wel te gebruiken was. Draaien/richten, maar niks. Sindsdien niet meer geprobeerd. Eens even zien of het morgen beter gaat. Ik vermoed dat er iets voor storing oid zorgde.

Beeld had ik overigens dan nog wel boven, via de coax die van boven naar beneden via de meterkast loopt (bestaande bekabeling in omgekeerde richting gebruikt vanaf de satontvanger naar de meterkast).

Mvg, Dick

 

-- Dreamobox 7000s (80GB) / Multytenne en een inactieve vaste opstelling voor Astra1 en een aantal ontvangers die weg mogen/kunnen ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Xtreme heeft bij mij nogal problemen met het doorzenden van de signalen. Ik heb gevraagd aan de satboer hoe dit nou mogelijk was. Het blijkt dat de voeding van de Xtreme te licht is en dat daarom het beeld gaat scrollen. Zijn er meer die hier last van hebben en/of wie heeft een oplossing gevonden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...