Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
pipodekloon

krijg niks in de xtreme

Aanbevolen berichten

hallo ik ben me toch aan het klooien.

ik heb een xtreme str en daar heb ik met fun4 netjes MR 1.05 in kunnen proggen maar nu komt het nu wil ik weer terug (1.053 of multicam) maar ken niet hij wil niet.

ik heb al van alles geprobeerd fun4 6keer of fun6 2keer,niks njente nada.

elke keer geen geldige kaart(geeft de setup van de ucas)

toen een mm module maar die doet ook niks als alleen het groene lampje een keer knipperen.en dan weer de zelfde melding geen geldige kaart.

a ja ik heb ook nog een cas van cammy heeft hier ook iemand uitleg over.

bv wat is het beste intern op moederbord van xtreme of via card slot.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

met fun4 de mr erin gezet???

daar kun je toch de d+ en cabo mee open krijgen?

mag ik mischien een pm'tje krijgen met een link waar dat staat uitgelegt hoe men dat doet en met welke files?

 

 

bvd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

el bobo

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.