Ga naar inhoud


kopieer snelheid ?


Aanbevolen berichten

ff een vraagje,als ik een dvd van mijn harde schijf afpluk en deze schrijf met nero 6.0 duurt het kopieren 12 minuten,wil ik hem vanuit mijn dvdrom speler kopieren naar mijn nec (1300 a 1.09 )dan duurt het meer als 30 minuten,ook als ik die kopieer met STOMP,het lijkt wel of mijn dvdrom speler niet de juiste snelheid heeft,hoe kan ik dit nagaan en evt.oplossen.

 

Gr.peter

Maxdigital 225S

Mutant 200S

Visiosat BIG Bisat

4 x Edision 0.2 single lnb

Satlook Micro +

Pioneer Kuro Pioneer PDP-LX508D (Full HD)

Link naar reactie
Delen op andere sites


30 minuten kan wel kloppen want hij maakt eerst een image op disk en brand het daarna op DVD dus 2X 12 minuten tenzij je on fly brand dat is rechtstreeks van DVD naar DVD zonder temp-file <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />)) let wel op dat je speler en en je brander op verschillende bussen zitten gebruikt namelijk de burn proff technology en begint dus bij bvb 4speed zodra de writer emrkt dat data toevoer te langrzaam is dan zakt ie lager <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />) en dan kan het ook lang duren voor je een kopie hebt:)))

=============================================

2 x 800HD DVB-C Newnigma2 v3.2.2 CCCam 2.2.1

Debian with Mastera, SMARGO+ CCcam 2.1.4

=============================================

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bij o the fly kopieern duurt een kopie van een volle DVD ongeveer 16 minuten bij mij, reader (samsung) en writer (NEC ND1100) zitten op 1 bus. Na ongeveer 20% van het write proces gaat de writer op maximale snelheid schrijven en valt dan niet meer in Burnproof. Ik gebruik Roxio Easy CD DVD 6. Maar het is inderdaad beter om je writer apart op de bus te plaatsten, maar als je via de harde schijf kopieert vertraagt het weer als hij op de bus van de harde schijf zit. Of neem een SAtA harde schijf heb je ngenoeg bussen om te scheiden.

Greetz.............René

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb inderdaad de indruk dat de datatoevoer te langzaam is had eerst een sony dvdplayer nu een lg dvdplayer (dacht dat die sony niet goed was ) ,heb verschillende brandproggies geprobeert,brand on the fly, de eerste 5% gaat goed en dan begint mijn brander ook te knipperen,heb verschillende bussen geprobeert maar steeds hetzelfde resultaat.

Maxdigital 225S

Mutant 200S

Visiosat BIG Bisat

4 x Edision 0.2 single lnb

Satlook Micro +

Pioneer Kuro Pioneer PDP-LX508D (Full HD)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...