Ga naar inhoud


PVR8000, service is not running or scrambled


Gast

Aanbevolen berichten

Ondanks de nieuwe software versie's voor de PVR8000, heb ik zo af en toe problemen met de sat. ontvanger. Als ik bijvoorbeeld naar de Nederlandse zenders kijk valt het beeld soms even weg, waarna de boodschap "Service is not running or scrambled" verschijnt, na +/- 20 seconden geeft hij dan het bericht "Initialising CI module" en gaat daarna weer gewoon verder. Voor de software update in December speelde dit probleem ook al, met dat verschil dat je de ontvanger moest uitzetten, aangezien de ontvanger niet automatisch de CI module ging initialiseren.

 

De configuratie is als volgt:

PVR8000 met nieuwste software versie (PVR8000E 1.00.24)

Magic module (1.09 Penta)

 

Zijn er meer mensen met dit probleem of ben ik de enige? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb dat ook vaak de laatste tijd. Ook met opgenomen programma's erg irritant. Volgens mijn dealer heeft dat waarschijnlijk te maken dat er 2 Cam's in de ontvanger zitten. Heb jij dat ook?

 

Verder houd ook ik me aanbevolen voor tips die dit probleem oplossen.

 

groeten,

 

bart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb maar 1 CAM in de ontvanger zitten, dus daar kan het niet aan liggen. Gebruik jij ook de Magic Module?

Graag zou ik willen uitzoeken of het aan de Magic Module ligt of aan de PVR8000. Dus als er mensen zijn met hetzelfde probleem met een andere module, laat het mij even weten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een Aston module (de nieuwe 1.07) en een skyscript module en ja af en toe onder het TV kijken blijft het beeld hangen en komt die melding op het scherm, daarna gaat het gewoon weer goed verder.Had het ook met opgenomen programma's maar kies nu voor de optie descrambled opnemen en dan is het probleem er niet meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit probleem heb ik alleen als ik naast de Aston (105) de MM module erin heb zitten. Alleen de Aston geeft geen problemen.

 

Wat me wel is opgevallen met opnemen is het nu mogelijk om van satelliet te veranderen, dit kon voorheen niet. De opname gaat dus niet goed <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Humax maar mailen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...