Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

Echostar 2200Ci gaat niet meer aan

Aanbevolen berichten

Gast

Op een avond deed m'n echostar het niet meer en ik heb echt geen idee waarom. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Nix meer op de display. Heb de kap eraf gehaald, geen brandende lichtjes. Heb de verzekering die binnen zat even vervangen door een nieuwe(omdat ik dacht dat het daaraan lag) maar hij doet nog steeds helemaal nix <img src="/ubbthreads/images/graemlins/dogeyes.gif" alt="" /> . Weet iemand of dit valt te repareren? iemand anders problemen hiermee??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

niet zo simpel, best naar een elektronicazaak doen als je zelf niets van elektronica kent.

anders als je een multimeter hebt kan je een beetje de spanning volgen, van transfo tot na de gelijkrichter, etc...

ik weet niet of daar een geschakelde voeding in zit maar meestal is de oorzaak van een falende voeding een elco die stuk is, maar is niet simpel te achterhalen wat de oorzaak is, dus zoek zoek zoek, en wie zoekt die vind. :-)

succes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.