Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
maan

symantec email proxy heeft bericht verwijderd

Aanbevolen berichten

Hee luitjes,

 

Bij mij gebeurd het volgende vrij regelmatig en ik kan niet achterhalen hoe dit mogelijk is.

Te vaak komt het voor dat er een mailtje binnen komt en dan krijg ik de melding:

Symantec E-mailproxy heeft het volgende e-mailbericht verwijderd..(de afz staat er dan )..

En dat was het , maar mijn mailtje is wel pleite. En dit terwijl het helemaal geen virus of zo betreft.

 

Ik heb bij symantec gezocht maar zonder resultaat voor een oplossing.

 

Iemand dit ook meegemaakt??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Nope.. nooit meegemaakt, maar ik draai dan ook dergelijke programma's niet.

Lijkt me toch dat je programma dat niet zonder reden verwijdert.

Er moet iets van een logfile ergens op te roepen zijn lijkt me.

 

Misschien weet iemand anders de oplossing ?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

er moet ergens een optie quarantaine zijn bij norton email daar moet een vinkje komen anders ben je het kwijt

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Jup... maarre is dat dan hetzelfde dan "Symantec E-mailproxy" ?

Lijkt me toch een ander Symantec programma ?

 

Ik vermoed wel dat ook daar een logfile in zal zitten....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

allen,

Jullie hebben wat mij betreft alleen een beetje gelijk , ik heb ook zon beetje datgene gehad / bekeken/geprobeerd wat jullie suggeren / aanbevelen om te doen....helaas kan ik nergens achterhalen waar mijn bericht(en) zijn gebleven.Na Norton (instellingen e.d.) goed bekeken te hebben <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" /> kan ik nergens uit opmaken dat mijn bericht ook maar zelfs is verwijderd.Raar maar waar ( tot iem. natuurlijk de oorzaak weet te melden hiero ). Aan de andere kant lijkt het me raar dat ik de enige schijn te zijn met dit euvel.Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit en ik blijf dus hopen op een verlossend antwoord.

 

Tot dan w8 ik maar af op event. suggesties.

 

groeten aan allen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Hallo,

 

Vandaag e-mail van mijn internet-provider en deze gaf dezelfde tekst als bij jou.

 

From: Symantec Email Proxy

Date: 2-2-2004 17:18:16

Subject: Symantec Email Proxy Deleted Message

 

 

Symantec Email Proxy deleted the following email message:

 

From: info@tiscali.nl

To: undisclosed-recipients:;

Subject: Tiscali nieuwsbrief maandag 2 februari 2004

 

Heb ook geen idee wat ik me hier bij voor moet stellen en ook in Norton niets kunnen vinden.

Is op zich geen belangrijke post maar de vraag WAAROM??????

Maar we zoeken verder,

 

Succes Michel.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik krijg niet dezelfde melding maar ik heb norton internet security erop staan deze maakt in oulook een mapje met door norton verwijderde berichten aan ! Hier staat dan alles wat norton gedeleted heeft !

 

Ik zie wel dat er mail binnekomt maar krijg niet de proxy melding.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Als je NAV opstart moet je ff naar het volgende gaan:

(is wel met NIS 2004)

Opties:

NAV

 

En dan krijg je een menu waarin je kan kiezen hoe je wilt dat NAV reageert als er een virus wordt gevonden.

Dit is normaal in elke versie zo, je kan dus instellen dat NAV eerst vraagt wat te doen met de e-mail.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

@Appien,

 

De post is voor 99,9% wel afkomstig van mijn provider, ik krijg altijd op maandag een nieuwsbrief.

Deze heb ik deze week echter niet gekregen dus ben ik van mening dat dat deze email zou moeten(kunnen) zijn.

Maar is op zich geen probleem , maar heb dit nog nooit eerder gahad.

 

Groeten,

 

Michel.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

is mischien wat laat maar

dit probleem heb ik ook gehad

 

als mijn pc langer dan 10 uur aan stond

deed hij dat bij mij ook

ik heb hem toen herstart en toen was het (effe weg)

heb toen 2004 geinstalleert (had toen 2003)

nu heb ik geen problemen meer

heb ook al geprobeert 2003 opnieuw te installeren

maar het prob blef trug komen

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.