Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast Ballspeed

hulp nodig voor ontvangst roemeense sat kanalen

Aanbevolen berichten

Gast

Hoi

wie o wie kan mij advies geven:

ik heb een skymaster dxl 9100 recever en wil 1 nieuwe kopen waar mee ik roemeense tv zenders kan ontvangen (ongecodeerd) heb nu via Eutelsat W2 de volgen zenders

Romania 1 ,TVR 2 ,TV Romania Int alleen heb deze ongecodeerd wanneer het roemeense cuturele programmas zijn maar bij 1 speelfilm krijg ik het sigaal gecodeerd

ook wil ik Sirius 2 ontvangen met de zenders

Realitatea TV, Etno TV,Atomic TV ,TV Sport zie Hier

mijn vraag welke recever heb ik nodig,welke kaart voor voor ongecodeerde ontvangst bij voorbaat dank namens mij en mijn vrouw die zeker de gelukigste <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" /> persoon zal zijn

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

een andere ontvanger is in principe niet nodig daar dit allemaal fta kanalen zijn.

wat je kan doen is een schotel van 88cm of evt 1meter aanschaffen met een disq1.2 stab rotor en je vrouw zal heel erg blij zijn met je.

je ontvanger ondersteunt de disq 1.2 maar voor meer info zou je eens op de duitse borden kunnen rondsnuffelen daar deze ontvanger in duitsland eer veel gebruikt wordt.

de ondersteuning van deze ontvanger is ergens in aug 2002 gestopt dus of je er nederlandse kanalen mee kan ontvangen weet ik niet.

kaartjes zijn ook niet nodig omdat alles waar fta achter staat in principe free te ontvangen moet zijn.

wat je evt kan doen is een schotel ophangen met een twin lnb komt er een tweede ontvanger dan kan je beide onafhankelijk van elkaar kijken,alleen als je vrouw amos wil kijken zal jij amos mee moeten kijken en niet naar de voetbal op nederland <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />.

 

regards bommeltje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ok ik heb een schotel van 88 cm maar hoe los ik het probleem op dat er bij een speelfilm of sport deze wel gecodeerd word

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

dan zou ik via roemeense family of vrienden toch eens info gaan inwinnen of het zo is dat de kanalen gecodeerd zijn op bepaalde tijden en als dat zo is via die family of vrienden een kaartje regelen.

 

regards bommeltje.

 

http://www.kingofsat.net/findlist2.php?p...p;ordre=nom_sat

 

kijk ook eens hier ik kom er vershillende tegen die en fta en gecodeerd zijn .

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ok je help mij perfect alleen is er ook iets te doen om kanalen met de code PowerVu te bekijken ??

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nee, powerVu gecodeerd is geen decodering voor mogelijk, legaal niet en ilegaal ook niet.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Kijk ook eens op Lyngsat , dagelijks ge-update, de beste bron die er is. Je ziet op de pagina onder de link alle Roemeense kanalen die ongecodeerd zijn te ontvangen. Je ziet dat er meerdere satellieten zijn, dus je hebt het meest aan een motor.

 

Bommeltje had al uitgezocht dat je ontvanger Diseqc ondersteunt. Een diseqc motor even onder je schotel monteren, de satellietposities met de ontvanger vastleggen en je moet veel van die kanalen kunnen ontvangen als je goed zicht hebt.

 

Kijk via lyngsat nog wel even naar de beam footprint per kanaal, die kan buiten Nederland liggen of in Nederland te zwak zijn voor ontvangst met een 88cm schotel. Kijk ook op Sat4all bij schotelpark of op Kingofsat naar de schotelmaten. Ik geloof dat je voor Amos 1 toch tenminste wel een 1,2 m schotel nodig hebt. Zoek dat goed uit, anders kan je beter een goede 1,2 m schotel kopen, die zou nog net wel op een goed diseqc motor kunnen, maar qua stevigheid bij wind zou je dan eigenlijk beter naar een schotel op polarmount met actuator kunnen, en dan moet je een v-box motorbesturing en een kabel tussen je ontvanger en je motor zetten.

 

Als van de fta kanalen de films worden gecodeerd, denk ik dat daar geen oplossing voor mogelijk is. Maar zoek ook even met Google op internet. Er zullen meer roemenen in Europa zijn die e.e.a. wellicht al hebben uitgezocht.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.