Ga naar inhoud


een genot voor canal +


Gast maxwin

Aanbevolen berichten

die jongens van canal + moeten toch wel met een hele strakke plasser al de onderwerpen op dit soort boards lezen en concluderen dat ze toch een fraai staaltje werk hebben afgeleverd, wat mij trouwens wel opvalt dat de stemming op al dit soort boards steeds onvriendelijker wordt als ik dit vergelijk met een jaartje geleden, even een "verkeerde" opmerking en een stuk of twintig moderators

grijpen je gelijk bij je strot en dreigen met een ban, niet dat dit verder pijn doet maar de canal+ boys kunnen weer smullen.

verder zijn deze boards een prima test case voor de encryptie firma,s om de kwaliteit te testen van hun werk en de eventuele modificaties die ze moeten toepassen.

dus in feite gooi je met dit soort openbare forums je eigen ruiten in en zal er veel meer ondergronds werk verricht moeten worden.

met vriendelijke groeten

Link naar reactie
Delen op andere sites


Daar gaan we weer. Inderdaad weer een leuk onderwerp om over door te keuvelen. Hoort deze (eigenlijk niet onaardige) opmerking niet thuis in het Zever- of Theemutsenforum of hoe heet dat ding ook weer.

Niet echt iets aanvullend op het geheel... wel dan?

DB500 - Ubox - Maxplus - Topfield

Visiosat draaibaar - Wavefrontier

---------------------------------

Lummel -> Mad (Hu)max -> alweer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Zeg, jouw taal komt mij bekend voor... was je hier al niet eerder onder een andere naam?

wie weet ist zelf iemand van c- die hier zowat komt stoken en opscheppen.
onthoud een ding:een hobbyst is niet verplicht om een ecryptie te openne maar die sukkels van c- zijn wel verplicht om ze dicht te houden .
dus mijm conclusie is dat c- nooit kan genieten van de praktijken van een hobbyst of ze nu slukken of niet
grtz
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik geniet dagelijks van het signaal wat C~plus mij aanbiedt. Ten tijde van de seca 1 kaart heeft mijn hond deze opgevreten. Uiteraard moest ik een nieuwe hebben en deze kreeg ik dan ook mooi via tante Pos opgestuurd. Kosten nihil.

Nu, enkele maanden geleden met de kaartwissel naar Seca 2, kreeg ik zowaar voor de eerste kaart welke door de hond was aangevreten, maar dus nog steeds geregistreerd stond, ook een nieuwe. Dus ik zal met 2 nieuwe kaartjes.

Ik dacht per 3112 zal het in ieder geval wel voor de eerste kaart afgelopen zijn, maar niets is minder waar. Ook de update tot 3103 is weer keurig op de 2 kaartjes verwerkt en dus kijk ik voor de prijs van 1. Over slordigheid gesproken bij Cplus. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Met vriendelijke groeten:

Jan

 

Al sille de bern strie frette, de lytse man sil wille ha

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee ben hier nooit eerder geweest en werk ook niet bij canal + woon in spanje dus beetje moeilijk dagelijks op en neer naar nederland te rijden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ten eerste zijn wij net zo streng als jaren geleden niet meer of minder.

Ten tweede denk ik niet dat na het verzinnen van cardsharing C+ nog een harde plasser krijgt.

Ten derde is dit een nutteloze posting die al helemaal niet vriendelijk is naar sat4all.

En dat terwijl hier een zooitje moderators en users een hoop tijd in het forum steken om andere mensen te helpen met hun schotelproblemen.

Dus ga jij maar ondergronds kijken of je daar iets vind om voor niets C+ te kijken. Je vindt vast nog wel een toffe dialer.

Succes ermee, topic closed.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...