Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

uitzendkleur

Aanbevolen berichten

Gast

Sinds 2 dagen een Wamba 311 en het maakt niet uit welke zender of op welke satelitte, bij het bekijken van het beeld krijg ik steeds dan weer zwart/wit en dan weer kleur.

Heeft dit te maken met de signaalsterkte of is het de ontvanger?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

gebruik je toevallig een van de educatieve cams.

zo ja kan het probleem daar liggen.

 

regards bommeltje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Sinds 2 dagen een Wamba 311 en het maakt niet uit welke zender of op welke satelitte, bij het bekijken van het beeld krijg ik steeds dan weer zwart/wit en dan weer kleur.
Heeft dit te maken met de signaalsterkte of is het de ontvanger?


ik weet nog dat de simba hier ook last van had in het begin ...het is nu verholpen dus het was waarschijnlijk een software probleempje/foutje
maar dat zul je een gebruiker van een wamba moeten vragen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> Uniden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

@pink thanks <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

wat is je signaalsterkte?

 

 

 

 

wat voor software versi zet er op de Wamba?

wat er geen versi 104 opstaat maar lager dan zou ik effe nieuwe software downloaden van af de sat.weet je zeker dat de scartkabel (als U die gebruikt) boven inzit?(dit ipv de simba's die hebben hem onderin)(das weer france logica <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />)wil ie dan nog niet dan een goede kabel pakken en de RF-out proberen.

heb je dan nog raar beeld dan de s-vhs proberen .

werkt het dan nog niet een andre scartkabel proberen.

heb je bij de rf-out en de s-hhs normaal beeld dan moet je een andere scartkabel nemen.

 

om een langverhaal kort te maken...gewoon proberen...

wil het nog niet dan moet je terug naar de winkel....

groetjes herman <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Bommeltje

Je had het over een educatieve cam, nu had ik een MM 1.11 en deze is omgebouwd naar een MR 1.05 en ik heb nu het gevoel dat dit de oorzaak is, hij blijft maar schakelen tussen CVBS en S-Video en dit zie ik ook op mijn TV.

Nu is de vraag herkend iemand dit en wat is er tegen te doen?

groet,

vumc

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

hoi,

 

het heeft er mee te maken dat een educatieve cam meer stroom vraagt dan een officiele cam.

er zijn meer astons die daar last van hebben.

ik weet niet of er een oplossing voor is maar dat kan wel de oorzaak zijn.

ik heb zelf meegemaakt dat de ene ontvanger probleemloos alles slikte en de andere meteen zwart wit beeld gaf.

 

regards bommeltje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.