Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
jpmerk

bug magic programmer in versie 2.5504 van xtrema

Aanbevolen berichten

Volgens het laatst binnengekomen bericht op het forum van de xtreme-site zou er een "major bug" zitten in versie 2.55.04 van de xtreme. Het is niet mogelijk om in deze versie verbinding te krijgen met de magic programmer. Dit zou wel eens kunnen kloppen. Ik wilde van de "dreem boot" af en penta 1.09 installeren, heb magic programmer correct verbonden en alle instructies gevolgd maar krijg met geen mogelijkheid het bericht voor CI-slot 1 "prepare for loading". Als dit inderdaad een bug is in versie 2.55.04, verklaart dit alles. Ik zal een dezer dagen eens een lagere versie installeren en kijken of een en ander wel werkt. Ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit probleem met de magic programmer in versie 2.55.04 hebben.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Om er Dreamload op te zetten heb je een CAS-programmer nodig. En daarna kun je bv. Penta 1.11 er op zetten met een Magic programmer. Ik heb het anderhalve week geleden voor mij laten doen. Voor de eerste actie werd de bak opengeschroefd en een apparaatje (de CAS-programmer) aangesloten. De magicprogrammer ging 'gewoon' in het slot waar je bv. ook je Funkaart stopt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Bedankt voor het antwoord. Is dit echt de enige manier? Moet de cam echt opengeschroefd worden of kan het ook met een cas interfacekaart in CI-slot?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Je moet de CAS-interface aansluiten op het moederbord. De CAS hoef je niet open te schroeven, alleen de Xtreme (deksel eraf). Ik heb een beetje meegekeken toen de acties werden uitgevoerd. Ik ga denk ik binnenkort een magic programmer halen, zodat ik er wel nieuwe crypts op kan zetten indien nodig.

 

Ergens op het forum staat wel hoe alles precies moet (even zoeken) en anders even zien of er iemand met veel ervaring hiermee reageert.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Precies. Gelukkig is dat voor mij een paar weken geleden gedaan. Heb ik een klein weekje mogen genieten van de kanaaltjes op Thor, totdat ie op zwart ging, maar er schijnt weer wat licht te zijn aan het eind van de tunnel. 'k Ga straks een Magic Programmer halen en de nieuwe Penta1.11conax erop zetten. Een aantal Conax-kanalen schijnen daar weer mee open te gaan.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Even voor alle duidelijkheid: welke is de goede loader? Vr. gr. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.