Ga naar inhoud


Te Leen Gevraagd: Premiere kaart op 15/16 februari


Gast Zomby

Aanbevolen berichten

 

Tja, ik weet dat de kans heel erg klein is maar toch wil ik het proberen.

Omdat a.s. zaterdag en zondag de (NBA) All Star Game te zien is op premiere zou ik graag via deze weg vragen of iemand mij zijn premiere kaart kan lenen voor zondag avond/nacht (en als het kan zaterdag avond/nacht zodat ik dit kan kijken.

 

Ik weet dat het hoogstwaarschijnlijk ook ergens anders uitgezonden wordt maar alleen op premiere heb ik gegarandeerd ontvangst en origineel commentaar.

 

Ik verzeker je dat je kaart niet wordt gekopieerd of gebruikt voor andere doeleinden, ik wil alleen kijken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> . Ik heb zelf een samsung 9500 VIA CI en woon in Beverwijk en kan het ophalen en wegbrengen op een afsgesproken tijd (eerlijk!!). Eventueel iets als borg pm en dan komen we zeker uit.

 

Hopelijk is er een lief iemand die zijn kaart ff een weekendje kan missen (aan een eerlijk persoon).

 

Groeten. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat klopt.

 

Maar het gaat mij ook om de Slam Dunk Contest en 3 point contest dat zaterdag word uitgezonden. Ik weet niet of het ook op nba+ uitgezonden wordt.

 

En ook.... geen engels commentaar.

 

Ik heb een paar mensen uitgenodigd dus wil ik proberen het beste te regelen (en dat is premiere) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nogmaals het gaat niet om het wedstrijd op zondag maar ook om het originele engels commentaar en de slam dunk contest op zaterdagnacht.

 

Ik kan de schedule van canal deporte nog niet zien en omdat ik maar een 78cm schotel heb twijfel ik of ik die feeds kan ontvangen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou jah... als iemand een origineel kaartje heeft dan zal hij kunnen zeggen hoe hij het draaiende heeft. De samsung is erg flexibel dus ik heb goede hoop.

 

Voor de rest wacht ik gewoon ff af, ik heb liever dat we de discussie of het wel of niet werkt op de sammie ophouden en het laten beantwoorden door iemand die WEL zo'n kaartje heeft, dat is toch beter toch? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...