Ga naar inhoud


Koostronics Back in town (kalm dan toch)


koostronics

Aanbevolen berichten

Beste mede satelliet vrienden met de krop in de keel na het lezen net van al de spoedig herstelberichten dank ik jullie allen zeer sterk voor de steun.

 

De ingreep is voorbij is hopelijk geluk weten we pas over enkel weken ben reeds van 03-02-2004 terug t'huis maar kan maar zeer kort bezig zijn op de pc.

 

Tuurlijk eerste wat ik deed was gaan kijken naar de berichten geadreseerd aan mij was echt hartverwarmend thanks guys is super tof.

 

Zeer veel ga je me nog niet zien hier af en toe kom ik wel eens effe kijken ,maar moet het echt rustig en kalm aan doen en is ook nodig het gaat gewoon niet anders.

 

Dus bij deze zijn jullie gerustgesteld en terug op de hoogte van mijn aanwezigheid en nogmaals dikke proficiat aan iedereen voor zoveel medeleven echt hartelijk dank is voor ieder van jullie een pluim waard!!!!!.

 

Diep diep ontroerde Koostronics <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


blij te horen dat je weer onder de levenden bent Koos <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

als jullie het niet erg vinden ga ik deze thread sluiten, anders krijgen we in het kader van, ik wil ook een berichtje typen, weer zo'n lange thread voor Koos als in z'n beterschapsthread <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> hoe goed die bedoelingen ook zijn ..hehe ...

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...