Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

Dreambox, wel of niet...

Aanbevolen berichten

Gast

Hi,

 

Ik ga binnenkort verhuizen en wil daar geen UPC meer hebben. Dus ik wil een schotel.

Ik wil graag alle NL zenders kunnen ontvangen en een aantal harde natuurfilms kijken. Dit het liefste zonder te betalen voor de ontvangst van deze kanalen, ik zal dus ergens een kaart moeten vinden. Het gaat me hier alleen om een reciever die dit aan zou moeten kunnen, aangezien ik in het begin gewoon een C+ abbo neem. Later zou ik ook wel willen opnemen op de hdd.

 

Ik heb een buget van rond de 400 euro voor een reciever.

 

Ik zit zelf te denken aan de dreambox, heeft iemand eene goed advies? Kan dit met de dreambox, is dit de juiste bak voor mij <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
Dit het liefste zonder te betalen voor de ontvangst van deze kanalen, ik zal dus ergens een kaart moeten vinden

 

sjah, allereerst wil ik je verwelkomen op sat4all en meteen even waarschuwen dat sat4all geen vrijschakelbord is. om gratis TV te kunnen kijken via de satelliet zal je op zoek moeten naar alternatieven, dit is een hobby-board.

de mogelijkheden van de dreambox worden in het dreambox-forum besproken. ik raad je aan daar eerst eens te gaan lezen en dan je vragen te stellen in de daarvoor bestemde fora.

 

voor de rest wens ik veel plezier op sat4all toe.

 

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.