Ga naar inhoud


icoontje in systray weg


jacobus

Aanbevolen berichten

mn icootjes van mn virusscanner en mn firewall zijn verdwenen uit de tray. Ik krijg het op geen enkele manier terug. Ook opnieuw installeren help niet, in de opties kan ik niks vinden. Daarnaast heb ik ook last van systeemherstel dat steeds uitgeschakeld wordt. Heb geen virus of worm op mn pc. Heb naast mn eigen scanner ook nog 2 verschillende onlinde scanners gebruikt. Bij de 1e scan vondt ie wel 2 problemen. Wie weet de oplossing? Ik wil mn icoontjes terug, en daarmee n aantal bedieningsmogelijkheden

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat kunnen er honderden zoniet duizenden zijn. Dus waar te beginnen ?

Ik weet dat als je naar McAfee surft er daar een mogelijkheid moet zijn om ONLINE te scannen. Dit werkt over het algemeen zeer goed. Hopelijk krijg je dan in ieder geval de naam(en) te zien van de virussen op je computer.

Dan kun je daarna altijd bij Symantec een removal tool weghalen. Deze zijn er voor alle nieuwe virussen en worms.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb deze en andere tools gebruikt, zoals stinger, maar ze vonden niks. Het virus was blijkbaar voor het merendeel verwijdert, echter de trojan niet. Ik was er al achter wat deze deed, en ik wist precies waar hij zat, nl in n dll. Verwijderen was echter onmogelijk. Via dos ging natuurlijk helemaal niet. (win xp/NTFS)Ik kon alleen renamen, maar bij de volgende boot was het origenele bestand dr ook weer. maar viruscanner werkte helemaal niet meer. Ergens moest er dus iets in t register staan, maar met alle hulp van websites en zo gezocht, maar niks kunnen vinden. Alle gangbare registerverwijzingen die genoemd werden als zijnde het virus, kon ik niet vinden.Dus heb ik maar de hele bende geformatteerd en opnieuw geinstalleerd. Het was de enige snelle oplossing.

Mocht iemand nog weten waar dat virus mogelijk heeft gezeten, wil ik het niettemin graag weten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...