Ga naar inhoud


[DBOX-II] hulp gezocht met d-box2


GENE

Aanbevolen berichten

Wie in de randstad kan en wil mij behulpzaam zijn met een dbox2 proggen. Uiteraard heb ik veel documentatie gelezen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />op duitse sites maar voordat ik er daadwerkelijk mee aan de slag ga, wil ik toch wel zeker weten dat ik geen schade aan de box toebreng.

Reacties gaarne via PM.

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites


Niets geheimzinnigs hoor. Wilde alleen de kanalenlijst opnieuw inscannen nadat ik ze met erase all eruit gehaald had. Scannen lukt, vinden ook, maar wegschrijven in het geheugen gaat niet. Met andere woorden er zal serieel ofzow een lijst ingezet moeten worden.

Aangezien ik deze deco net heb, ben ik nog niet zo op de hoogte van het e.e.a. Wel de proggies al gedowned maar ik krijg geen verbinding serieel. (wel de goede kabel). Dus dit is geen gebedel om key of wat dan ook, maar gewoon een kreet om hulp met het erin zetten van een goede kanalenlijst.

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Gene,

 

Dbox2 kun je het beste in het noki aforum zetten, daar zitten de nodig (NOKIA e.a. ) dbox2 gebruikers!

 

v.w.b. je vraag: via LAN-verbinding per FTP satellites, services en evt. satellites.xml uploaden!

 

Dit werkt niet zo met een seriele kabel. Je Dbox2 is neem ik aan al gepatcht naar Linux / Neutrino o.i.d.

 

 

Greetz,

Pekka

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er staat idd al neutrino op (laatste versie) heb de log aangezet en zie dat er een error parsing var/enz mismatch ontstaat op het moment dat er iets moet worden weggeschreven. Ik denk dat de structuur een beetje overhoop ligt. Voor wat betreft het plaatsen onder overige, dat heeft een moderator gedaan... stond eerst onder drembox,.. leek mij wat logischer, maar ja, wie ben ik.

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor de rest valt het mij een beetje tegen. Al die kenners/specialisten op dit forum hebben blijkbaar geen tijd of zin een mede satter van dienst te zijn. De paar reacties van vorenstaande personen daargelaten. Nja.... zal wel aan mij liggen.

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben inmiddels al een hoop wijzer geworden dank zij de hulp van mensen onder andere ook op andere satborden (Google doet soms wonderen). Probleem is hier vooralsnog opgelost. Via netwerk kun je een hoop leuke dingen doen. Inderdaad samenwerken kan positieve dingen opleveren. Ik moet wel zeggen dat nu de zaak eenmaal aan het werk is het een lust voor het oog is de duidelijk heldere en betere tv beelden te zien (in vergelijk tot de xtreme). Ook de soft emu werkt op 5e en 30w perfect.

Nu nog het probleem oplossen van een bug in de software zodat de sg2100 ook goed gaat werken. Maar ook daar kom ik wel uit. Meedenkers en zo zijn uiteraard hartelijk welkom, misschien dat zoiets kan leiden tot een eigen DBOX gedeelte.(hint hint hint)

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...