Ga naar inhoud


nederlandsche dreambox ?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb drie weken geleden besloten en dreambox te kopen. Ik heb toen hier de onderwerpen: wel of geen nederlandsche inport gelezen. Ik heb toen verschillende zaken gebeld en de dreambox importeur zelf gesproken over support. Van de dreambox site heb ik de dealer in leiden gevonden en in dezelfde periode ook deze sateliet winkel in Leiden gebeld. Een paar keer met hen gesproken waarbij we het gehad hebben over hoe moeilijk de dreambox wel is maar ook duidelijk gezegd dat ik een nederlandsche import dreambox wilde hebben en dat ook gezegt toen ik hem daar die zaterdag haalde. Ik betaalde er bijna €75,- meer voor als een zaak waar ik geweest was in rotterdam. Ik wilde nederlandsche support omdat mijn engels gewoon behoorijk slecht is. nu heb ik een probleem dat mijn afstandsbediening soms over gaat van kanaal of met een game gewoon zelf door gaat. nu wilde ik inloggen bij dreambox nederland en mijn sn: wordt niet ondersteund geen nederlandsche support dus!. Deze winkel te Leiden zegt me dat er wel 5 nederlandsche importeurs zijn en dat ik maar hier moest kijken en niet bij hem. alleen als er wat stuk is. Wat vinden jullie wat ik moet doen? Ik voel me genept en zit nog wel met mijn afstandsbediening probleem wat kan ik hier aan doen?. er zaten ook geen papieren in de doos geen handleiding, niks dus die kan ik wel vergeten ik heb ze tig keren gebeld maar nog niks .

 

1 mag dit? ik heb bewust voor een nederlandsche import gekozen.

2 wat kan ik aan die afstands bedienings fout doen.

 

ik hoop dat dit dan een les is voor een ander en misschien eerst de sn: nakijken voor de koop. Nu zit ik met een box waar ik nergens terecht kan in het nederlands en wel €75,- meer voor betaald.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Stond deze zogenaamde dreambox-dealer op de lijst van officiele dreambox-verkooppunten bij de dream-importeur.

 

Als die sat-verkoper alles uit z'n duim heeft gezogen weet je waar je de volgende keer niet moet zijn.

Ik denk dat jouw mond op mond reklame voor deze sat-verkoper ook niet positief zal zijn.

 

Dus voor iedere toekomstige DreamBox-koper. Check bij de fabrikant of importeur of de sat-zaak een officieel verkooppunt/dealer is.

En in dit geval de importeur op de hoogte stellen van de malafide praktijken van deze zogenaamde officiele dreambox-dealer.

 

Voor jouw helaas jammer.

 

En voor die Leidse sat-zaak <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

CU

Lambik

 

VU+ DUO2, Triax88, 13E,19E,23E,28E

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
1 mag dit? ik heb bewust voor een nederlandsche import gekozen.

Ik vraag me af of dit op deze wijze verkocht mag worden.

Als hij niet via de Nederlandse importeur is geleverd, dan heb je eigenlijk een "grijze" import.

Als jij dus duidelijk hebt aangegeven dat je een apparaat wilde, die afkomstig is van de Nederlandse importeur en zij dit hebben bevestigd, dan is er feitelijk sprake van misleiding.

Dit is voor zover mij bekend, niet toegestaan ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

na dat ik dream multimedia nl had gebeld heb ik zijn adres van de dealer lijst bij mij in de buurt gehaald en hem gebeld. hij zegt NU gewoon dat er geen een maar vijf nederlandsche importeurs zijn. ik voel me zeker niet prettig hierbij.waar kan ik nu terecht?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat Michel hier zeer goed de weg kent.

Helpt dit niet, kun je dit ook aankaarten bij de consumentenbond.

Uiteraard kun je dan ook nog een advocaat raadplegen of buro rechtshulp (1x gratis).

Afhankelijk van hun advies zou ik dan verdere stappen ondernemen.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik zal zeker kijken wat ik ga doen. maar ik vind het een leuke apparaat.die instelling van 800 staat standaard hier.

mijn volgende stap is mulitieboot. het zou eens leuk zijn als er een dreambox dag is of zo iets.zien is ook doen hihih <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@keep_dreaming,

 

Ik hoop, dat je ondanks de teleurstelling toch zeer veel plezier aan het apparaat beleefd.

Het is je gegund ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

@ Michel,

Klasse dat je het voor keep_dreaming opneemt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

sjah, het probleem met die a/b is algemeen bekend onder de dreambox gebruikers, wellicht dat dit ooit nog eens wordt opgelost.

 

Citaat:
ik hoop dat dit dan een les is voor een ander en misschien eerst de sn: nakijken voor de koop. Nu zit ik met een box waar ik nergens terecht kan in het nederlands en wel €75,- meer voor betaald.

 

ik wil niet muggeziften, maar dat je nergens terecht kan vind ik wat onterecht. je zit nu toch op sat4all ? kijk voor de grap eens naar het aantal berichten in dit specifieke forum. mocht jij een probleem hebben met je dreambox dan kan je hier je vraag stellen en meestal binnen een x aantal minuten heb jij een verlossend antwoord. daar kan geen db-dealer aan tippen. NL-support voor de DB is in mijn ogen alleen handig voor garantie-afhandeling, het technische deel kan je beter hier vragen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

dan had ik hem bij jan en alleman kunnen kopen .ik betaalde er € 450,- voor i.p.v 310 a 375 . mijn keuze was op een box van michel gevallen i.v.m support.

 

dit is toch gelijk een les voor een ander die dit ook overwegen te kopen? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...