Ga naar inhoud


Loop


Gast Looking

Aanbevolen berichten

Ik wil een andere fta ontvanger doorlussen uit een Manhattan 3300. De Lnb gaat dus de Manhattan in en uit de looptru gaat de kabel naar de lnb ingang van de andere ontvanger.

De ontvanger doet het dan met de polarisatie van de Manhattan. De Manhattan moet het dus wel met H en V pol. doen (die schakeld de LNB). Dit is niet het geval, het pakt er maar 1. Als ik het van Looptru naar Looptru doet is het wel in orde.

Het probleem is misschien zo opgelost, maar er moet nog een pc card op aangesloten worden op de looptru van de andere ontvanger.

En dat kan dus nu niet. Is er een oplossing, voor het aansluitings probleem! Een twin of trio lnb is de oplossing, maar tot het slechte weer beter word, moet het even op de Lopptru methode.

 

Ik hoop dat jullie uit mijn ingewikkeld verhaal kunnen komen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het is verstandiger om dan inderdaad een dual of quatro lnb te nemen.Het werkt bij mij ook niet helemaal 100%,als de ene naar een ander zender kijkt met een verschilende transponder geeft dit problemen.De andere ziet dan namelijk niets.

 

Greetz Decophil

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...