Ga naar inhoud


Welke firmware voor de Dsr-9500


Satfreak1969

Aanbevolen berichten

Ik heb hier een Samsung 9500 binnen gekregen die geen beeld meer geef op de nederlandse kanalen. Er zit een Irdeto 1.06 en een Aston 1.05 Module in dat ding. Nu weet ik dat er firmware is dat je geen module meer nodig heb. Maar er kan toch ook de laatste nieuwe origenele in samen met de irdeto-cam + de funkaart ? Ook zoek ik goeie settings, want op Sammy Filez staat er wel 1 maar die is niet goed (leeg file) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Grtz Satfreak <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

-> VU+ Duo Twin Linux HDTV Receiver PVR + 320Gb Western Digital + Triax 88cm met 4 Inverto lnb's gericht op 13/19,2/23,5/28,2 <--> Image OpenPLI <-

Link naar reactie
Delen op andere sites


Indien je 1 van de emu versie's gebruikt kan je die gewoon met de emu editor in je sammy zetten, dus nieuwe key's in de emu editor zetten en dan op write klikken, enne als je nog gewone firmware gebruikt met een BB OIA kan het ook met je afstands bediening, en anders gewoon je kaartje opnieuw proggen!!!!

 

Succes

digibeta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jep heb hier de tickets ook gewoon auto update, zou anders toch is proberen om het hele zooitje opnieuw in je sam te zetten, dus met factory resets enzo... enne als het dan nog nie werkt een andere ram file proberen, maar kan me haast nie voorstellen dat het fout gaat met de ram file, je kan de ticket kanalen wel gewoon zien mits je de goeie key heb, dus provider info staat er goed in en de key's hebben voor zover ik weet weinig invloed op het autoupdate gebeuren..... Had eerst ook zo'n soort foutje erin zitten maar na een factory reset was ie weer helemaal goed...

Naja we horen het wel weer als het niet lukt, of wel en dan wat de oplossing was...

 

Greetaz

Digi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

Het lijkt ook dat des te langer de emu loopt, de update langer wegblijft.
Update bij mij duurt soms 12 minuten.

Rik


Kan best wel is kloppen, hoorde van h2deetoo dat hoelanger de firmware in je bak zit hoe meer fouten die gaat geven, hij adviseerde me ook om gewoon 1 keer per maand ofzo de firmware opnieuw te laden, ook zei ie dat het verstandig is om dit te doen als je een andere ramfile erin zet, hoeft niet als je enkel een paar key's veranderd, maar als je een hele andere providerlijst in de ram file hebt staan is de kans groot dat ie na het laden niet werkt zoals ie zou moeten, (dus niet AU van sommige kanalen enof freezez) dus is gewoon verstandig om eens in de zoveel tijd je sam weer is opnieuw te laden..... en als het na het opnieuw laden van de firmware zich nog fouten voordoen is een factory reset natuurlijk een mooie optie!!!(niet vergeten je zenderlijst en ram file te backuppen voordat je hem een reset geeft, geef je em geen reset maar laadt je alleen de firmware opnieuw, zal je wel ja ram file moeten backuppen, maar zenderlijst niet perse....)

Greetz
Digibeta
Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt dat; als je op de PC met de kanaleneditor kanalen toevoegd, dan moet je de ram.bin ook opnieuw laden.

 

Doe anders maar eens een verify en je ziet corrupte gegevens.

 

Graag ontvang ik van iemand anders een "werkende" ram.bin en dan zal ik de proef op de som nemen (effe contact via PM)

Ik zal de "actual key" vullen met FF, laden in de tuner en dan afwachten of de AU werkt.

 

Ik heb Ticket al 3 uur laten wachten en AU doet het bij mij niet. Maar ook onder WALLBANGER krijg ik fouten in de log.

 

U hoort van mij.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Heeft h2 nog iets losgelaten of hij nog aan het cabo probleempje werkt?
Kortom komt er nog een 3.3?
Ik hoorde dat hij met een ander merk deco bezig was vandaar de vraag.

Rik


Voor zo ver ik weet is ie inderdaad nu met de pioneer bezig, maar wat ik wel weet is dat ie niet een versie 3.3 gaat schrijven alleen voor de ECM fix voor cabo op de hispa, dis iniedergeval wat ie laatst zei, tenzei ie tijd en zin overhad, maar die kans was klein, zullen dus waarschijnlijk pas EMU 3.3 krijgen als er echt iets grofs gaat veranderen, of als ze ook bij D+ op de hispa weer gaan kloten, maar tot die tijd zullen we het hiermee moeten doen!!!

Greetaz
Digi
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben er in ieder geval nog steeds errug happy mee.

Het blijft een topper hoor die h2, telkens als het echt nodig is staat hij er weer.

 

Rik <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

er zijn wel wat geruchten wat betreft de 3.3, zoals onderstaande op 5 februari al:

 

We can, with an additional CI CAM (Gemplus, for instance), already show you the finger (because you need one for TPScrypt and it's nowhere as fast as with Emu!!!), too!!

 

And we will defintely show you the large size finger when - without ANY CAMs - in a day or two (or so) we watch the lot with a single Goldie, m8!!! (Btw, could you refrain from using it in such a context, please... Thanx! )

great news for the sammie

 

Helaas heb ik daarna niets meer vernomen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja die geruchten heb ik ook gehoort inderdaad, maar die waren er geloof ik ook al toen deze emu net uit was dat er weer een nieuwe 3.3 uit zou komen omdat toen na een dat de cabo er weer mee stopte, maar voor zo ver ik weet is er nog niet veel aan gedaan de 3.3!!!

Gewoon afwachten, ben nog steeds erg blij met de huidige 3.2 hij doet gewoon alles wat ie zou moeten doen op cabo na dan, maar das met een funkaartje zo opgelost!!

 

Greetz

Digibeta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...