Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast ozzo

Schizofrenie of nie ?

Aanbevolen berichten

Gast

Het is ons opgevallen dat er een bepaalde vervuiling aan het optreden is door mensen die er lol in hebben om onder 2 verschillende namen in te loggen en dan commentaar te leveren in de diverse threats.

Dit is totaal ZINLOOS en levert alleen ergernis op bij de andere users die dan ook regelmatig klagen via een PM aan mijn adres.

 

Om even een voorbeeld te geven ; Ro@drunner en Raptorr. Beiden lid geworden onder hetzelfde aanmeldings IP die de afgelopen dagen in bijna elke threat elkaar wel voorzagen van enig commentaar :

 

 

voorbeeld 1

 

voorbeeld 2

 

voorbeeld 3

 

voorbeeld 4

 

voorbeeld 5

 

voorbeeld 6

 

Als je elke keer ziet dat als de een een posting doet, naampie 2 daar weer quoot en commentaar op leverd, waarop naampie 1 daar weer op reageerd, dan krijg je toch het gevoel met een schizofreen duo van doen te hebben.

 

Daarom de vraag om dit niet meer te doen en ook niet onder 2 namen actief te zijn op dit board. Wees dan zo wijs om er eentje te wissen of niet meer te gebruiken, want bij constatering zal er een IP ban gegeven worden en kun je dus helemaal NIET meer op het board komen.

 

In de regels staat duidelijk dat men bij het reageren een aantal dingen in acht dient te nemen, zoals ; elke reactie dient ON-TOPIC te zijn en iets toe te voegen aan hetzij een oplossing of het beantwoorden van een vraag.

Natuurlijk moet een geintje af en toe kunnen, maar posten om het posten kan NIET en wordt alleen gedaan om a.s.a.p aan een hoog aantal postings te komen en dat kunnen we uiteraard niet toestaan.

 

De reden is heel simpel ; het is voor niemand fijn om maar elke keer weer door bergen berichten te moeten scrollen voordat je daadwerkelijk weer iets zinvols kunt lezen.

 

Dus graag van iedereen medwerking dan houden we het gezellig en leesbaar....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb zojuist Renzie en Bempie ook gebanned omdat die persoon ook onder deze twee namen berichten plaatste op dit board. Ik gebruik tegenwoordig een script dat profielen en IP's vergelijkt en heb je dus zo gevonden.

Niet doen dus dat soort kinderachtige onzin, want je beschaamd ons vertrouwen en dat van de andere leden.

 

Tox.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe je daar wel voorzichtig mee? Hier zitten wij ook op een ander forum (ook UBB threads) metze tweeen!!!

 

Wij gebruiken Win XP, twee gebruikers. Ik en mijn vriendin. Op het anderre forum zitten wij dan ieder als een lid. Wel via de zelfde IP dus!

 

Van ons zal je het hier niet meemaken (zij heeft niets met satelliet), maar wie weet, zijn er ergens twee broertjes of zo, die zelfde computer gebruiken, en dus zelfde IP.

 

Groetjes

 

Exciter

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

We bannen ook alleen mensen waar we het heel zeker weten en in de meeste gevallen gaat er een PM aan vooraf. Bij Renzie was de zaak echter overduidelijk. Hij schrijft dat zijn broetje ook vanuit dezelfde PC schreef, maar hij gaat me niet vertellen dat zijn broertje ook bij dezelfde verzekeraar werkt ook ook on the road dezelfde IP's gebruikt.

 

Tox.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

@Ozzo

 

Hallo,ik heb je posting gelezen en vind dit onterecht...je laat blijken dat ik onder 2 namen inlog,wat totaal onwaar is.Ik zou zeggen:-voor je zo'n posting doet om me te beschuldigen van het een en ander,zoek dan eerst wat meer info of contacteer de persoon zelf dmv pm <img src="/ubbthreads/images/graemlins/regels.gif" alt="" />,je kunt eventueel ook de beide ip's vergelijken en ik weet zeker dat je dan gaat zien dat ikzelf en ''raptorr'' niet 1 en dezelfde persoon zijn.Wat betrefd mijn postings,bij nader inzien kan ik het begrijpen dat er mensen zijn die geirriteerd worden door soms onnuttige postings,daar zal ik in't vervolg zeker op letten...vr groeten

 

ps: deze heb ik ook pm gestuurd naar Ozzo

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Betrapt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

 

voorbeeld 7

 

En ik verder in het topic ook nog mijn excuses aanbieden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.