Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
dukdalf46

Oslink traag?

Aanbevolen berichten

De laatste 2 x dat ik mn plips van nieuwe fw heb voorzien duurde dit wel erg lang. Ik gebruik Oslink 4.00C. Bij programmeren van blok 14 krijg ik een time-out. Vervolgens de time-out uit gezet. Hij blijft dan wel programmeren, maar de laatste blokken gaan errug langzaam, in totaal wel 2 uur!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ook eerst de decoder leegmaken geeft geen verbetering. Ik kan het niet op een andere pc testen, want alleen op deze pc (van de 3) werkt het. Komt iemand dit bekend voor? Suggesties? Oplossingen?

 

Alvast bedankt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nou dit moet toch wel in een paar minuten kunnen, je moet de files eerst CLR'en, en dan PRG'en, ik zou niet anders weten wat er aan de hand is, je kan het dan beter serieel doen dat schiet ook niet op <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.