Ga naar inhoud


[DBOX-II] Wie heeft er een Dbox2???


climasat

Aanbevolen berichten

Ik zou graag willen weten of het mischien mogelijk is om een eigen topic te maken voor alle Dbox2 gebruikers. Ik weet dat er een mooi alternatief is "de Dreambox" maar volgens mij zijn er ook genoeg mensen die een Dbox2 hebben ,helaas is de informatie hier over zeer moeilijk te vinden op dit board is hier een reden voor? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Mensen met een Dbox2 van Philips , Nokia of Sagem laat eens wat van je horen.

Alvast bedankt .... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 33
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Je hebt altijd mensen die iets "krijgen" hi hi hi <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

-= Dreambox 7000 Echostar LT8700 en SR8700,Skystar 2,Humax 5400 2 x Nokia 9500 1 x 90 cm met twin en een Channelmaster 1.2 met een quad =-

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik heb er sinds een paar weken ook eentje.Op Duitse boards is toch wel veel te vinden als het niet over emu's gaat.Serieel patchen blijkt elke keer weer een avontuur.Urenlang hobbyplezier <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

"het daghet in het Oosten, het lightet overal;

hoe luttel weet C-plusje waarheen ik kijken zal"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier ook een Nokia Dbox2,

en ook enige ervaring met de Sagem doos.

 

Probeer nu een lijntje op te zetten met een Duitse collega om wat doosjes hier naarote te krijgen.

 

Is alleen al voor het Premiere abbo een aardige............

 

 

greetz,

Pekka

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja Pekka ik weet dat je ervaring hebt met de Sagem Dbox2, je hebt mij namelijk aangestoken met de Dbox2 gekte .

 

Ik heb in die paar weken dat ik hem nu thuis heb staan al veel onder de knie!

Video straming via Ngrab gaat prima, Mp3 afspelen en nieuwe settinglijsten erin ook geen probleem en als er weer een nieuwe Image is dan via de Bootmanager er weer in en zo worden de Image's Van Enigma en Neutrino uitvoerig getest en ben dan wel weer blij dat wij kunnen switchen tussen Enigma en Neutrino want er kleven toch wel wat nadelen aan beide image's <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Bij mij loopt de Dragon & Condor image het best ( geen freezes en Tuxvision loopt zeer goed. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Welke Image heeft bij jouw de voorkeur Pekka ?

 

Maar goed ik hoop dat er nog meer Dbox2 liefhebbers zich willen melden , mischien komt er dan een Dbox2 Topic en zullen we laten zien dat dit ook een goed alternatief is voor mensen die een HOBBY doos willen die zeker wel qua mogelijkheden te verglijken is met de Dreambox en bovendien goedkoper is .

Ik heb veel ,maar dan ook heel veel moeten lezen op de Duitse borden !!en dan kom je er ook wel uit maar ik had zo graag op dit board ook een eigen Dbox2 topic gezien want dan wordt het samen de kennis delen in het Nederlands , dat is toch veel mooier en bovendien dan ziet de rest ook wat voor prachtig Boxje dit is. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Greetings... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

En hier ook een D-box2, vorige maand op de kop getikt en ik wist het al maar om toch te melden een ZEER LEUKE hobby doos.

 

EN ja met ong. iedere dag wel een nieuwe image te testen blijf je leuk bezig

 

vooral het erin plaatsen van motor settings blijkt toch niet al te makkelijk te zijn.

 

Ik heb een nokia 2xi met multicam.

 

groeten,

 

Ricow

Dreambox 7000 + 60GB HD /1mtr alu schotel op sg2100 motor/cas interface/season2 int./nokia dbox2 2xi op 1mtr schotel met smd12 motor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Ricow,

 

je Dbox1 nog niet kwijt? En welkom bij de Dbox2 Fanclub!

 

Top-doosje he?

Overigens werk is met Jack the Grabber als StreamingServer, VLC uiteraard, is keurig in JTG geintergreerd.

JTG is nu ook IMG's aan het maken, speciaal voor grabben en afspelen.

Helaas heb ik momenteel wat weinig tijd voor de Dbox2, heb nu een XBOX staaN (uiteraard voor de kids), maar die wil ik ombouwen tot een volledige Linux speler, met DivX, Xvid, MP3, de hele shit.

Kijken of die goed de door m'n Skystar2 of Dbox2 opgenomen filmpjes kan afspelen.

 

Ik heb een tijdje al de Streamboard erin staan, veelal van Foley.

 

Rico, hie evalt die multicam? Ik weet dat die boys bij jou in de stad die dingen verkopen, voor 40 euri erin, maar krijg je nog wat leuks ermee open? Oftewel, meer dan met de emu's op de Dbox2?

 

Greetz,

 

Pekka

 

Zou 't wat zijn: www.Dbox2fanclub.org (of zo)..........???????

Link naar reactie
Delen op andere sites

HAHAHA <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

die LINK bestaat nog helemaal niet hoor!

 

Maar het Board herkent 'm wel keurig!

 

 

Greetz,

Pekka <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hola,

 

Ik heb sinds vorige week een dbox2. Erg leuk ding en heeft zelfs features die mijn dreambox niet heeft zoals movieplayer en minitv. Ik heb ook bergen vragen, dus een dbox forum vind ik een uitstekend idee! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Bijvoorbeeld: wat is een goede settingseditor voor Neutrino en is het mogelijk om scam_cs te draaien zodat cardsharen met een dreambox mogelijk wordt?

hobby4all

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Noleech,

weer een Dbox2 fan erbij dat is mooi.

Die tv beelden op je Dbox2 display dat is wat , ik had laatst een verjaardag en had later op de avond het tv schermpje even aangezet en sommigen dachten dat ze een glaasje teveel hadden gedronken en begonnen sterk aan hun verstand te twijfelen"ok ze hadden ook genoeg op maar dit was toch wel heel komisch <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> het slaat nergens op zo'n pluggin maar het zegt wel genoeg over het HOBBY gedeelte van deze box.

 

Wat betreft je settingslijst , ik doe dat via Satcodx .com op die site kun je een programma downloaden (4,5 Mb) en als je dat werkend hebt dan vul je je IP. adres in van je Dbox2 en stel je een settinglijst samen met je favoriete posities en binnen een paar seconden staat de juiste lijst erin en ook als Neutrino setting dus daar hoef je niets aan te doen en is er wat veranderd dan doe je een update via Satcodx paqina en klaar ! werkt zeer goed .

 

Greetings ... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Pekka,

 

Ja die dbox1 heb ik nog maar die zit weer in de doos, deze wacht op een nieuw baasje want de dbox2 vind ik leuker speelgoed.

 

ben tot nu nog bezig met het uittesten van diverse images.

op dit moment gaat de voorkeur uit naar enigma maar daar krijg ik het streaming gedeelte nog niet aan de praat met ngrab.

 

even over de multicam, op dit moment gebruik ik hem nog niet maar dat ding is multifunctioneel

bijna alle originele kaarten zijn aan de praat te krijgen ook alle 2 de generatie coderingen cryptoworks conax nds(nds eerste generatie kaarten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> 2de gen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />)

 

daarnaast kan die ook als cs server gebruikt worden of voor logging.

en voor originele kaarten heb ik ook functies gezien waarbij er ook een soort blocker gebruikt kan worden waardoor je bepaalde updates wel of niet krijgt.

 

je kan met een phoenix progger op de rs323poort aan de dbox2 bijna hetzelfde maar ik zie mijzelf niet iedere keer kabeltjes verwisselen.

 

ik denk dat ik wel weet welke toko je bedoeld in almere die die zaken verkoopt/inbouwd, maar als je zelf een beetje kan solderen dan kan het veel goedkoper.

Heb in DL die dingen gezien voor € 20,00

als ik het goed begrepen heb is het een kwestie van het doorknippen van een modemkabeltje en het solderen van een paar draadjes aan de pennen waar dat kabeltje op de print zat.

 

Ook ik ben trouwens voorstander van een eigen dbox2 forum want we posten nou in het nokia forum maar er zijn toch ook sagem en philips dboxen waar moeten die dan posten?

op dit moment zou ik de dbox postings eerder in overige recievers plaatsen maar ja ik weet van mijzelf dat ik daar bijna nooit kijk want de meeste postings gaan over budget recievers of minder bekende merken(klonen).

 

groeten,

 

Ricow

Dreambox 7000 + 60GB HD /1mtr alu schotel op sg2100 motor/cas interface/season2 int./nokia dbox2 2xi op 1mtr schotel met smd12 motor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...