Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast The Cableguy

Problemen met de site van Sjerom

Aanbevolen berichten

Gast

Ik heb al een tijdje problemen met de site van Sjerom

Steeds als ik de pc helemaal opnieuw isntaleer doet die site het perfect.

Maar na een paar dagen is het menu op de site (aan de linker kant) verdwenen.

Ik kan wel de site benaderen krijg geen fout meldingen zie voor de rest alles op de begin pagina maar het menu waar je alle info kan vinden is spoorloos

Hebben meer mensen hier last van en weten die een oplossing

 

Voor de rest ondervind ik geen problemen met andere sites

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

ik ook. Maar bovenaan de site staat een mededeling over servercapacitiet. Ik denk dat het daarmee te maken heeft.

 

Olav12

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Nee heeft daar niets mee te maken

Ik heb hem dat gevraagd maar hij zegt dat het probleen in de software van je zit

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 

Ik heb sinds een paar dagen op de site van sjerom helemaal geen beeld meer, alles is wit, alle andere site's doen het trouwens prima

Op de laptop gaat het wel goed, alle instellinen vergeleken, maar geen verschil.

Iemand de oplossing?

bvd, dijk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

ik heb nog eens gekeen. Thuis heb ik het probleem wel en hier op de zaak nergens last van.

 

Nu snap ik het ook niet.

 

Olav12

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Even wat dingen nagekeken. op verschillende browsers werkt het hier wel.

ook de DNS heeft hij niet aangepast. Het had wellicht een DNS caching problemeen kennen wezen. maar dat is ook niet het geval. dit zou trouwens wel het eerste zijn waar ik naar gekeken zou hebben. probeer eens een andere DNS server te raadplegen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

@diegene met problemen

Welke provider gebruiken jullie?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik gebruik Chello

Maar dat lijkt mij geen probleem

In het begin heeft ie het altijd gedaan maar zodra de installatie er een paag dagen op staat gaat het fout

Een maat van mij heeft ook Chello en die heeft geen problemen.

Het is ook alleen deze site daar last van heeft

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb helaas hetzelfde probleem sinds enkele weken.

Volgens Sjerom zou ik de cache van m'n browser

moeten legen, maar heb ondertussen twee pc's opnieuw

geinstalleerd .... en de linker menubalksite krijg

ik nog steeds niet op m'n scherm.

 

Wellicht maakt ie gebruik van java applets oid, welke

door firewalls geblokkeerd worden. Geen idee eigenlijk,

maar werken doet de site in ieder geval niet op elke

pc.

 

nlrela

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

bij mij gaat het fout in IE6 fout maar met netscape 7.1 gaat het wel goed

 

dus misschien een bug in internet explorer

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Citaat:
@diegene met problemen
Welke provider gebruiken jullie?

========================
Het zou goed met de provider te maken kunnen hebben, ik heb een soortgelijk probleem gehad met een PC van een kennis van me, die ik bij mij thuis opnieuw geinstallerd had. Alles draaide perfect bij mij thuis, maar bij hem (ook adsl) gingen een hoop pagina's niet open.
Met verbinding externbureaublad verbinding gemaakt met mijn PC thuis...en dezelde URL geopend...en daar lukte het wel.
Er zitten wel degelijk verschillen tussen de providers, ook qua snelheid was er een groot verschil terwijl we de zelfde abonnementen hebben....alleen verschillende providers. (noem geen namen)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

@All,

 

ik moet wel zeggen dat het is gekomen na de laatste update die door Microsoft is aanbevolen. Thuis heb ik deze update uitgevoerd maar op de zaak nog niet.

 

Olav12

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Heb hier de oorzaak gevonden:

Geschiedenis en tijdelijke bestanden in IE gewist en Sjerom heeft weer beeld.

Misschien hebben anderen hier ook wat aan?

 

bedankt voor het meedenken

mvg dijk

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

hoi,ik heb chello en ip 6,gaat prima naar sjerom,misschien help windows update,

succes,:thumb1:

mazzel

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Citaat:
@All,

ik moet wel zeggen dat het is gekomen na de laatste update die door Microsoft is aanbevolen. Thuis heb ik deze update uitgevoerd maar op de zaak nog niet.

Olav12

=======================================
Bij mij worden de essentiele updates automatisch uitgevoerd, en heb geen problemen . Ik moet er wel bij zeggen dat ik bewust niet alle windowsXP (2e regel in menu) uigevoerd heb , daar ik de meeste van die opties toch niet gebruik en XP zo langzamerhand zo log wordt met al die updates.
Dus ik denk dat het niets met de essentiele updates te maken heeft ...maar misschien een van de extra updates die je zelf kunt kiezen .

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.