Ga naar inhoud


Tetra 1.0


q

Aanbevolen berichten

Hello ,

 

Daar mijn xtreme met penta 1.09 om de 15 seconden een freeze had werd deze voorzien van Tetra 1.0 door de satwinkel waar ik mijn xtreme gekocht heb . Met fun 6to1 werkt alles perfect uitgenomen de nederlandse kanelen , deze <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />zijn niet open te krijgen . Is er iemand die hetzelfde probleem heeft of had ?

 

Vriendelijke groeten .

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bij mij werkt alles goed met Tetra 1.0. Ik lees nu wel dat iedereen de Franse Canal + weer (tijdelijk) kan ontvangen, maar vreemd genoeg kan ik die weer niet openen. Misschien moet ik eens naar nieuwe files op zoek gaan, maar mijn vraag is of er mensen met een Extreme en Tetra 1.0 wel de Franse Canal + kunnen zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

volgens mij zul je de franse kanalen met de tetra nooit open krijgen en zo moet je er nog een aantal missen ik heb de tetra 1.0 er ook op gehad en ook toen kon ik de ned.kanalen niet open krijgen heb deze toen uit de kanalenlijst gehaalt en ze zelf laten opzoeken en toen werkte het wel en je moet het eigelijk eerst proberen met de orginele kaart dan heb je zekerheid dat het niet aan je fun ligt als je die al gebruikt succes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...