Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Fonske60

Windows en Internet Explorer

Aanbevolen berichten

hallo,

Ik werk met Win Xp Home ed.

Op mijn pc zijn twee accounts aangemaakt, beide met administrator rechten. Voor mijn internet verbinding gebruik ik een ADSL-lijn.

Raar is nu : als ik met de ene account het internet opga start automatisch de Internet Explorer en opent mijn homepage. Als ik op de andere account het internet opga gebeurt dat niet en moet ik de Explorer afzonderlijk opstarten.

'k heb al gezocht in de "Internet opties" maar vind niks dat mijn probleemke kan oplossen!

Iemand enig idee?

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Volgens mij ziet Xp 2 account's als 2 verschillende gebruikers, ook al hebben deze 2 accounts de beheerder status.

Ik neem aan dat je in 1 account alles ingesteld hebt voor je homepage. Wil je hetzelfde hebben in de andere account, dan zul je hier de procedure nogmaals moeten uitvoeren.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.