Ga naar inhoud


Waar moet ik op letten bij aankoop/opstart sat.


Gast

Aanbevolen berichten

Ik ben van plan om een satelietsysteem aan te kopen. Zoals ik al begrepen heb, kan je best een systeem aankopen dat meerdere satelieten aankan (draaibare schotel). Ook had ik begrepen dat Dreambox één van de betere is.

Kan mij iemand uitleggen, wat ik allemaal moet doen om dan zoveel mogelijk zenders te ontvangen? Welke software is aanwezig, welke moet erbij, hoe krijg je deze software erop, wat zijn de knelpunten, hoe werkt het met de sleutels, enz....

Jullie merken het wel, veel vragen, en hopelijk kan ik wat antwoorden krijgen zodat ik een vlotte opstart kan realiseren van een sateliet systeem.

 

Bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


Iedere keer zijn er weer nieuwe forum leden die graag het hele verhaal nog moeten horen. Natuurlijk is het niet te doen ieder lid het (al 100x vertelde verhaal) nog een keer te vertellen. Vandaar dat wij op sat4all beschikking hebben over een zoekfunctie . Als je dan je best gedaan hebt en er nog vragen over blijven, beantwoorden we die natuurlijk graag.

De dreambox is overigens niet een van de betere, maar gewoon de ontvanger met de meeste computer functionaliteit en aansluitmogelijkheden. Dat zegt niets over de kwaliteit van de ontvanger want daarop is best nog wel het een en ander aan te merken. Lees zoals gezegd eens wat andere topics door en gebruik de zoekfunctie. Stel daarna gericht vragen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...