Ga naar inhoud


Oplossing voor Polsat met LupinToroLeXfiles


Gast LeXfiles

Aanbevolen berichten

Mensen met LupinToroLeXfiles firmware !

Zet kanaal Polsat Sport op,

klik op het + teken van je afstand bediening

klik op de gewone menu knop

klik op 6 (opties2) klik op 0 en zet EMM emu aan

klik op ok en klik 2x op het + teken dan zijn de vensters weg.

Wacht nu even af en dan krijg je na ± een minuut beeld. Klaar en volgens ons hoef je de EMM emu functie niet meer uit te zetten maar dit is nog in een testfase, we kijken wat er gebeurt als je hem aan laat staan.

 

Het kan iets langer duren voordat je beeld hebt maar laat maar staan op polsat, na testen is de tijd op twee deco´s hier tussen de 5 sec en twee minuten.Het is ook niet onverstandig om doormiddel van je standby knop deze instelling te saven.ook het vertelde van op de ok knop drukken is van belang omdat je daarmee een opdracht geeft aan de decoder.

 

Met dank aan Bundy !

 

Made by LeXfiles

Link naar reactie
Delen op andere sites


Aanvulling:

Belangrijk is als je de EMMemu op aan gezet hebt dat je dan op "ok" drukt en dan met het + teken de vensters weghaalt. zodra je beeld hebt druk je op de rode knop op je afsandbediening om het gewijzigde te saven.

Als het bij jullie niet goed gaat kan het zijn dat jullie de kanalen niet EMU hebben en dan werkt de functie EMMemu aan niet, dan moet je de nieuwe kanalenlijst met polsat sport maar even halen op mijn site, die bevat de EMU versie. Let wel op POLSAT zit op HOTBIRD, mijn signaal is 97% - signaal zit in +menu.

 

NOGMAALS HET IS ZEER BELANGRIJK ALS JE EMMmenu AAN GEZET HEBT OM OP DE "OK" KNOP TE DRUKKEN OP JE AFSTANDBEDIENING, DIT IS EEN OPDRACHT BEVESTIGING! Vergeet niet op de rode knop op je afsandbediening om het gewijzigde te saven!

 

Als je de decoder uit hebt gehad, dus met de aan en uit knop dan moet je als je hem weer aanzet weer op polsat de EMM emu key ophalen door de procedure opnieuw uit te voeren, je hoeft dan niet meer de optie EMMmenu op aan te zetten maar wel met ok knop bevestigen en dan krijg je weer beeld.Als je decoder in stand by staat hoef je dat niet, dan doet hij automatisch updaten maar als je hem uit zet dan slaat hij alle updates over zodat je weer keys moet gaan halen, vandaar de hernieuwde procedure. Het kan zijn dat hij toch meteen beeld geeft op polsat ,ook als de aan/uit knop gebruikt is, dan heb je gewoon een goeie decoder (LOL)

 

Made by LeXfiles

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet om te slijmen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> maar ik ben altijd nog het meest content met de software van Ray. Loopt als een speer. Versie d liep bij mij niet maar e is weer toppie. Zijn er op korte termijn nog nieuwe versies te verwachten Ray?

Als je veel leest hoef je minder te vragen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...