Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

Gezocht hobbyist die 9500 kan upgraden.

Aanbevolen berichten

Gast

Hallo,

Ik heb een Nokia mediamaster 9500. Nog nieuw in de verpakking met een Filmnet smartcard. De originele software is bij de koop van het apparaat veranderd in NL6.0 software door de dealer. Is er iemand die het apparaat eventueel tegen vergoeding kan upgraden naar de meest recentie stand van de techniek. Of kan ik dat zelf zonder problemen. Bij de destijds nieuwe software heeft de dealer het modem uit de Nokia geschroefd om bij een bepaald stekkertje te komen. Waarna modem er weer in is geschroefd. Duitse handleiding alles is nog origineel; ook het boekje van de afstandsbediening met tips voor het z.g. rode menu. Ik woon in de omgeving van Haarlem. Wie heeft er zin in? Eventueel is hij ook te koop, maar is nu niet aan de orde.

 

Greetz.

 

K.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
Bij de destijds nieuwe software heeft de dealer het modem uit de Nokia geschroefd om bij een bepaald stekkertje te komen

 

grote kans dat je machine is voorzien van de goede bootloader. dit kan je controleren door de spanning er even af te halen en er weer op te zetten. meteen na inschakelen komt in het display te staan welke versie bootloader in de machine zit (fractie van een seconde).

mocht hier b200.uns of b210.uns staan dan kan je middels een seriële nulmodemkabel je firmware wijzigen en evt. settings erheen uploaden. is dit niet het geval dan heb je een BDM-interface nodig en de nodige kennis om dit te doen (lees het forum goed door en het wordt duidelijk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

 

merDe

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Knorrie,

lees je pm of vul in je profiel een mail adres in, dan wordt je sneller geholpen.

grtn ROBOT

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Merde bedankt voor de info. In het display verschijnt inderdaad kortstondig B200.UNS. En Robot, ik heb mijn Emailadres ingevoerd (forever_young20@hotmail.com). Iedereen bedankt voor de reacties. Probeer het apparaat up te graden naar de meest recente software van dit moment. Of heeft u wellicht een tip welke de beste is voor deze Nokia 9500. Veel dank.

 

K.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik heb Robot bereid gevonden deze Nokia 9500S onder handen te nemen. Grote klasse!! Allemaal bedankt voor de helpende aangeboden handen en tips.

 

K.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.