Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

CHILI TV OP SIRIUS 5o

Aanbevolen berichten

Gast

Vrienden help mij?

 

Wie weet waarom ik op de sirius andere kanalen prima kan ontvangen maar als ik op het chilikanaal wil(mijn vrouw is chileense) lukt dat niet, d.w.z. het beelt bevroiest om de 2 a 3 seconden, nu eens kort en dan weer lang, ik zei dus al dat we andere kanalen van de zelfde sataliet wel kunnen ontvangen. Het gaat om de sirius 5o met 11996 H. Andere kanalen als reality tv en tv 1000 werken prima, dit is sinds 3 weken ongeveer. Wie weet hoe dit komt? of waarom dit is?

Kan ik trouwens met MM 1.09 beter opwaarderen naar 1.11??

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

systeem is Interstar 8004 met magic module 1.04 met panta 1.09 en funcard 4 , gebruik astra ,hotbird en sirius, het gaat vooral om de sirius voor mijn vrouw!!

 

Alvast bedankt Marc.

 

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

heb je genoeg signaal?

 

je zou het es kunnen proberen met een viaccess cam en een viaccess file op gold of fun erin

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Geen problemen hier. TV Chili gebruikt dezelfde key als NTV en ORT-I. Indien je hier ook problemen hebt denkt ik dat je een verkeerde key hebt. TV1000 en reality gebruiken een andere key.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Holles,

 

Kun je me iets meer vertellen over de key die jij gebruikt aub? Ik download om de 2 a 3 weken nieuwe key's en die laad ik via een paralelle kaart lader, dit gaat al 1,5 jaar goed, maar misschien is er iets veranderd, of mag ik je een E-mail sturen, omdat jij op dezelfde kanalen bezig bent als ik, mijn mail is marcg@planet.nl.

 

Alvast bedankt namens mijn vrouw,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marc.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Holles,

 

Kun je mij aub een mailtje sturen met je thuis mail, want ik heb je bericht gezien vanaf je werk en wil graag vragen hoe je dat doet met autoupdate, maar ik kwam er niet zo gauw achter hoe je een prive mail (PM) kunt sturen, kun ook zeggen welke pantacript jij gebruikt? Ik heb een MM 1.04 en gebruik penta 1.09 maar er schijnt nu ook al 1.11 te zijn maar is die veilig en dit lost waarschijnlijk ook mijn probleem niet op, maar dacht jij dat het aan de file's lag?

Sorry dat ik een beroep op je doe en als je het vervelend vind moet je het zeggen,

 

Alvast bedankt voor je reactie

 

Groeten,

 

Marc.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Marc,

 

Antwoorden via PM (zie gestuurde email) en geen voornamen gebruiken. Jij of moderator aub reply aanpassen.

 

Done!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Beste Marc,

 

Hoe lief jouw vrouwtje ook wel mag zijn maar zomaar vragen om keys is hier ten strengste verboden; dit staat trouwens duidelijk te lezen in de regels die je gelezen moet hebben toen je je gisteren hebt aangemeld.

Ik wou je zopas bannen maar het lukt momenteel niet, vermoedelijk door een tijdelijk boardsoftwarefoutje, maar dat wordt wel in de eerste uren geregeld!

 

Sorry man, regels zijn regels en die zijn er voor IEDEREEN!

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.