Ga naar inhoud


CHILI TV OP SIRIUS 5o


Gast

Aanbevolen berichten

Vrienden help mij?

 

Wie weet waarom ik op de sirius andere kanalen prima kan ontvangen maar als ik op het chilikanaal wil(mijn vrouw is chileense) lukt dat niet, d.w.z. het beelt bevroiest om de 2 a 3 seconden, nu eens kort en dan weer lang, ik zei dus al dat we andere kanalen van de zelfde sataliet wel kunnen ontvangen. Het gaat om de sirius 5o met 11996 H. Andere kanalen als reality tv en tv 1000 werken prima, dit is sinds 3 weken ongeveer. Wie weet hoe dit komt? of waarom dit is?

Kan ik trouwens met MM 1.09 beter opwaarderen naar 1.11??

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

systeem is Interstar 8004 met magic module 1.04 met panta 1.09 en funcard 4 , gebruik astra ,hotbird en sirius, het gaat vooral om de sirius voor mijn vrouw!!

 

Alvast bedankt Marc.

 

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Holles,

 

Kun je me iets meer vertellen over de key die jij gebruikt aub? Ik download om de 2 a 3 weken nieuwe key's en die laad ik via een paralelle kaart lader, dit gaat al 1,5 jaar goed, maar misschien is er iets veranderd, of mag ik je een E-mail sturen, omdat jij op dezelfde kanalen bezig bent als ik, mijn mail is marcg@planet.nl.

 

Alvast bedankt namens mijn vrouw,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Marc.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Holles,

 

Kun je mij aub een mailtje sturen met je thuis mail, want ik heb je bericht gezien vanaf je werk en wil graag vragen hoe je dat doet met autoupdate, maar ik kwam er niet zo gauw achter hoe je een prive mail (PM) kunt sturen, kun ook zeggen welke pantacript jij gebruikt? Ik heb een MM 1.04 en gebruik penta 1.09 maar er schijnt nu ook al 1.11 te zijn maar is die veilig en dit lost waarschijnlijk ook mijn probleem niet op, maar dacht jij dat het aan de file's lag?

Sorry dat ik een beroep op je doe en als je het vervelend vind moet je het zeggen,

 

Alvast bedankt voor je reactie

 

Groeten,

 

Marc.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Marc,

 

Hoe lief jouw vrouwtje ook wel mag zijn maar zomaar vragen om keys is hier ten strengste verboden; dit staat trouwens duidelijk te lezen in de regels die je gelezen moet hebben toen je je gisteren hebt aangemeld.

Ik wou je zopas bannen maar het lukt momenteel niet, vermoedelijk door een tijdelijk boardsoftwarefoutje, maar dat wordt wel in de eerste uren geregeld!

 

Sorry man, regels zijn regels en die zijn er voor IEDEREEN!

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...