Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
GENE

[DBOX-II] Klein probleempje Diseqc en dbox2

Aanbevolen berichten

Zoals de topic aangeeft blijf ik nog tobben met de laatste onvolkomenheden. Het probleem:

De dbox (philips) wordt vanuit standby aangezet, boot perfect en staat bv. op nederland1 (19,2e). Wil ik naar 13e of willekeurig welke andere positie.... de sg-2100 draait ernaar toe en perfect..... tot zover...

Is er echter een keer of 3-4 geswitched tussen sat's dan blijft de motor stilstaan. Dan MOET ik de dbox uitzetten (rode knop) aanzetten en ik kan weer "draaien". Een probleem in het image zou ik zeggen, maar dat lijkt mij niet. Heb er de afgelopen dagen al verschillende ingeladen, maar bij alle heb ik hetzelfde probleem.

Oplossing zal wellicht simpel zijn, maar ik heb hem zo gauw niet kunnen vinden... Wie weet raad, of heeft ook zoiets meegemaakt en weet de oplossing. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Sg-2100 is oke, want op de Xtreme werkt hij perfect. (als ik de kabel omzet natuurlijk)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

Hmm dat is heel raar. ik weet helaas geen antwoord

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Even ter aanvulling:

Heb ook de toppic in dreambox "schotel draait niet meer" <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> gelezen, maar de gegeven oplossing help bij mij niet.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik ben benieuwd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Gene,

 

wat dacht je van een mooi ruiltje:

 

Jij mijn NOKIA Dbox2,

 

ik jouw geduldige vrouw?

 

 

Zo ziet die van mij eruit...................

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

Greetz,

Pekka

post-7202-1318257893,2737_thumb.jpg

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Werkt hier als een trein! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> (ik heb het nu wel met een Enigma image getest, kzit nu Neutrino er aan het opgooien)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Bij mijn weten doet Neutrino het niet met Disecq 1.2, dus rotor-support in Neutrino?????????????????

 

vollugus mij niet!

 

Greetz,

Pekka

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik heb hier hetzelfde probleem met Neutrino en een @sat motor.

 

3 of 4 keer draaien en dan is het over

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.