Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
hummie

echostar 2200 2CI ViACSESS

Aanbevolen berichten

Beste Mensen.

Door N,stroomstoring mijn echostar 2200 2CI Viacsess is geblokkerd en wil net verder zappen en blijft hangen op de eerste canal ik ben naar de sat winkel geweest mieuwe software er in dot hij weer goed maar de probleem is nu met afstandbedinning hij reageerd op op geen enkel afstandbedinning ok nieuwe echostar afstandb.reageerd hij niet , eigen afst..doet wel met ander echostar ...????

zappen van canal naar ander doet ik met de hand .weet u iets over dit probleem laat maar weeten alvast bedankt............ <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
Beste Mensen.
Door N,stroomstoring mijn echostar 2200 2CI Viacsess is geblokkerd en wil niet verder zappen en blijft hangen op de eerste canal ik ben naar de sat winkel geweest mieuw software er in doet hij weer goed maar de probleem is nu met afstandbedinning hij reageerd op op geen enkel afstandbedinning ok nieuw echostar afstandb.reageerd hij niet , eigen afst..doet wel met ander echostar ...????
zappen van canal naar ander doe ik met de hand .weet u iets over dit probleem laat maar weeten alvast bedankt............ <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.