Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

echostar 2200+MR1.07t+titanium

Aanbevolen berichten

Gast

Heeft een van jullie problemen gehad met de in de titel genoemde opstelling? Als ik de MR 1.07t+titanium in een hyundai 1000 stop.....perfect beeld, evenzo in een echostar 808, maar in de echostar 2200.......zwart beeld.

 

Hoe kan dit?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

ja, wordt herkend. Maar heb het euvel al verholpen. Je moet eerst de tuner op een FTA kanaal zetten en dan kan je weer terug naar een scrambled zender.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

kijk er nog een keer naar en klik devauldkey even aan das handig voor de volgende keer

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.