Jump to content


Vacaturen site


Guest

Recommended Posts


lol, volgens mij meent hij het serieus. Sat4all is een non-commerciële site, dus moeten wij het hebben van vrijwilligers die voor de satelliet gemeenschap bereid zijn zonder vergoeding maar met veel waardering het nodige werk te doen. Of dacht je dat ik mijzelf op de loon-strook heb staan?<BR>Ik heb een tijdje geleden een oproep gedaan voor een professionele webdesigner om deze site een nieuwe look te geven, maar niemand reageerde. Zelfs ondanks het feit dat ik bereid was (uit egen zak) voor die diensten eventueel een kleine vergoeding te betalen.<P>Groeten, <P>Toxic[Q] (die een beetje teleurgesteld is in de bezoekers)

Link to comment
Share on other sites

Misschien is het mogelijk om tweedehands te verhuren van particulieren!!!!!!<P>Of beter nog de samenwerkende sattelietbedrijven doen een donatie<BR>om sat4rent te starten.<P>We kunnen canal + vragen om op proef lage kostenkaarten ter beschikking te stellen,<BR>zij houden wel van een avontuurtje!!!!!!!<P>Hoogachtend,<BR>Sat4rent.

Link to comment
Share on other sites

Helaas moet ik concluderen dat na al<BR>het vele geld dat betaald word aan apparatuur en lidmaadschap er niet eens een vakgerichte arbeidsbemiddeling is.<P>Keep up the good work !!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.