Ga naar inhoud


Engelstalige series en films?


satfly

Aanbevolen berichten

Ik wil binnenkort mijn eerste schotel kopen en heb me aardig verdiept in de mogelijkheden. Ik ben er nog niet helemaal uit maar ik denk aan een 78 cm draaibare schotel met een Dreambox.

 

Zelf lijkt het me leuk om er een beetje mee te hobby'en, vandaar de draaibare schotel om veel satellieten te kunnen oppikken een feeds te kunnen bekijken.

 

Maar ik moet mijn vriendin ook nog een beetje zien te overtuigen. Daarom heb ik de volgende vragen:

 

- In hoeverre wordt er naast de BBC op de buitenlandse kanalen (Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië) Engelstalig uitgezonden? Ik denk dan vooral aan recente series, soaps <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> en films. Op kingofsat.net en lyngsat kon ik dit niet echt vinden (behalve een hele algemene omschrijving van het kanaal).

 

- Worden er op FTA kanalen ook nog leuke dingen uitgezonden of is dit vooral 'lokaal vermaak'?

 

- Zijn buitenlandse kanalen die Engelstalig uitzenden altijd vast ondertiteld in de eigen taal of kan dat net als bij DVD worden uitgezet?

 

Alvast bedankt!

Keep firing, Assholes!

Link naar reactie
Delen op andere sites


- In hoeverre wordt er naast de BBC op de buitenlandse kanalen (Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië) Engelstalig uitgezonden? Ik denk dan vooral aan recente series, soaps en films. Op kingofsat.net en lyngsat kon ik dit niet echt vinden (behalve een hele algemene omschrijving van het kanaal).

 

De grote meerderheid van de Spaanse, Italiaanse en Franse premium-kanalen zenden ook Engelstalig uit, bijna alle Scandinavische kanalen zenden de films/series in het Engels uit omdat daar (net als hier) ondertiteld wordt. Natuurlijk is het momenteel maar de vraag hoe lang de Italiaanse (en Spaanse op de Astra) zenders het nog doen, ook alle Franse zenders doen het niet meer. Momenteel doen wel alle Scandinavische zenders het, maar hoe lang de zenders op 1gr. West (Conax) nog draaien is ook maar de vraag.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De BBC op 28 graden oost is natuurlijk fta,

je hebt ook nog op de Arabsat 26 graden oost Channel2

die zenden veel series en films uit (recente) met Arabische ondertitel ook fta,

deze is niet uit te zetten.

 

Je hebt natuurlijk ook de fta Duitsers op 19,2 graden oost,

maar dat is natuurlijk in het Duits

Pluk een roos, die is rood.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Satfly,

 

Engelstalige films en series worden in principe alleen uitgezonden door gecodeerde zenders. De pakketten waar pino op doelde zijn nu gecodeerd in SECA-2. Vroeger was dat in SECA-1, toen werd dat gekraakt, en een tijd lang was het dus "gratis" te bekijken , totdat de providers overgingen naar SECA-2. Dit ligt nu net een paar weken publiek open, maar het is natuurlijk de vraag voor hoe lang, en of er geen maatregelen gaan volgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...