Jump to content


Op satnerds dag op 8 september


Guest

Recommended Posts


Daar is toch niets mis mee !!!<P>Canal Plus is een heel belangrijk en wezenlijk onderdeel van het satelliet gebeuren hier in Nederland. Natuurlijk kan ik ook alle akties van deze ondernemer niet helemaal bevatten maar dat wil nog niet zeggen dat ze niet aanwezig mogen zijn op een satdag.

Link to comment
Share on other sites

Eind volgende week zullen we de voorlopige lijst van deelnemers bekend maken die meewerken aan de hobbydag.<BR>Hieruit zal blijken dat de hoby dag inmiddels is uitgelopen tot een groots evenement waarbij een groot aantal importeurs , fabrikanten en bedrijven aanwezig zullen zijn.<BR>Tevens zullen er een aantal intresante dingen gebeuren die dag waar eind van volgende week meer over bekend gemaakt zal worden.

Link to comment
Share on other sites

Om verdere vragen of speculaties te voorkomen kun je deze informatie het beste op de site van de organisatie zelf zoeken: <A HREF="http://home.wanadoo.nl/ekramers/satellietdag/" TARGET=_blank>Hier dus!</A><BR>De <A HREF="http://www.satnerds.com" TARGET=_blank>Satnerds</A> zitten schijnbaar ook in de organisatie dus als je verdere vragen hebt zou ik die daar even stellen wink.gif" border="0<P>Groetuh,<P>Toxic[Q]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.