Ga naar inhoud


Tetra 7300


Postattack

Aanbevolen berichten

Hallo satvrienden

Ik heb gisteren op een Tetra ontvanger de nieuwe software van de @sat9500 de versie Eci9500s_v13.42.65_conv.bin met Atup206 in supermodus gezet , tot zover geen problemen. Deze softw. staat er nu in en werkt normaal. Maar mijn probleem is nu dat ik met de officiele afstandsbediening niet kan werken die reageerd op geen enkele commando.

Daarintegen werkt de afstandsbediening van mijn @sat wel. Weet er iemand wat ik daar aan kan verhelpen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

groetjes Postattack

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 3 maanden later...

De Tetra UCAS 7300 heeft inderdaad een andere afstandsbedieningscode. De AB wijkt ook een klein beetje af van die van de Xtreme, maar voor de rest lijkt het allemaal erg veel op elkaar.

Zo ook de software dus, je kunt inderdaad prima de Bootloader 1.12 erop zetten en ook de EMU firmware voor de 13.42.65 modellen gebruiken. Een verbetering t.o.v. de originele Tetra software, zeker als je de Pentacrypt eruit haalt door hem terug in Dreamload te zetten (anders blijf je meldingen krijgen om de kaart erin te steken).

 

Door die nieuwe software wordt dus ook de ab-code aangepast aan die van de Xtreme. Uiteraard kwam ik hier ook pas achter nadat het probleem geschied was, en ook toen ben ik pas gaan lezen en kwam ik op dit topic terecht.

 

Er is nog nergens de originele firmware te vinden.

 

Tetra 7300 UCAS is vergelijkbaar met:

 

Mastersat 9300 UCAS

Sonysat DVR 7000

 

Maar ook van deze modellen, kan ik met veel fantasie op al die poolse en russische boards niks vinden. Ik heb dus maar een Xtreme ab gekocht om dit probleem te tackelen...

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...