Jump to content

tommiedepommie

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

About tommiedepommie

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Locatie:
  Frankrijk
 • Interesses
  automatisering / satelliet / BBQ

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Reactie van Teamviewer, Dear User, Thank you very much for sending your self-declaration of private use to us. We have successfully reset the TeamViewer ID(s) you submitted via the form provided earlier. We acknowledge that you are using TeamViewer for private use only on these devices.
 2. Hier idemdito. Op deze pagina kun je een reset aanvragen: https://www.teamviewer.com/en/reset-management/ https://community.teamviewer.com/English/discussion/94784/thank-you-for-playing-fair Maar ze reageren niet echt heel snel. Afwachten maar. grt tom
 3. Ik geef alleen maar een suggestie. Wat jij met je laptops en PC's doet, is jouw keuze. Mijn voorkeur gaat liever uit naar één goede configuratie die voor mij goed werkt en waar ik ten alle tijde op terug kan vallen en daarnaast 'speel' ik met andere configuraties via een VMware config. Idem dito met de satelliet ontvangers die tegenwoordig meerdere images bevatten, één image die vlekkeloos werkt en met de andere kan ik zaken testen en uitproberen. Maar ik blijf het heel raar vinden dat je toch Windows programma's onder Linux wil laten draaien. Met alle gevolgen die op kunnen tr
 4. Als je wilt experimenteren met OS'en, kun je beter de gratis versie van VMware player installeren op je eigen 'snelle' PC en daar de diverse images uit proberen. Dan blijft je bruikbare laptop gewoon toegankelijk en als het niet bevalt, delete je gewoon de complete image.
 5. Om toch even nog te reageren, ik heb in mijn ontvangers een kleine (120GB) SSD gezet. Kost iets van 20 euro. Puur voor de backup en voor het plaatsen van diverse images. Zo hoef ik niet met een USB stick langs te gaan voor een upgrade en wat voor mij belangrijk is, dat het absoluut geen geluid maakt. Mijn opnames gaan naar de NAS zodat ik die overal aankan.
 6. uiteraard test je dit het beste met testbestandjes die je in tijdelijke mappen plaatst zoals /tmp en niet meteen met je oscam files. Zoals ik al eerder aangaf is Demon editor ook een aanrader. Het importeren en/of exporteren van een bouquet en/of IPTV zenderlijst gaat gemakkelijk en je kunt ook meteen de zender bekijken. Je zou het dus ook als een remote TV kunnen gebruiken. Persoonlijk gebruik ik daar FreeTuxTV voor maar de mogelijkheid is er.
 7. bestandje verplaatsen : dubbel klik op het bestandje of zoals normaal, van links naar rechts slepen. (lijkt me logisch toch?) bestandje bewerken: rechtermuis op bestand en kiezen voor bewerken. Dit zijn toch standaard handelingen die je even uitprobeert?
 8. Ok, uiteraard als je er een hobby aan hebt, dan is het uiteraard interessant om de diverse versies uit te proberen. Jij bent tenslotte degene die er mee uit de voeten moet kunnen. Maar om nou te zeggen dat programma's als Filezilla en Demon-editor 'geleerd' moeten worden, is wel wat hoog gegrepen. Filezilla werkt zoals WinSCP en Demon-editor als Dreamset. Het grote voordeel is dat je Linux programma's blijft gebruiken in een omgeving die ervoor bedoeld is en op elke ondersteunende versie Linux, gelijk blijft. Maar, het is jouw feestje dus doe wat je goed lijkt.
 9. Ik blijf het raar vinden dat iemand, maakt niet uit welke Linux versie op een PC installeert om er daarna Windows programma's mee te gebruiken. Als er onder Linux geen alternatieven waren à là. Maar de Linux alternatieven zijn vele male beter en vele malen sneller als de Windows varianten. Als je zo graag Windows programma's gebruikt en je laptop of PC is niet snel genoeg, installeer dan een Lite versie van het gewenste OS. Uit de reacties van Spotvogel, maak ik op, sorry als ik het fout heb, dat hij geen PC guru is en in dat geval, kan ik hem aanraden om lek
 10. ter info: https://www.bbc.com/news/world-middle-east-56659761 ze worden het land uitgezet.
 11. Volgens mij was hij overgestapt naar Linux Mint Cinnamon 64bit.
 12. Fijn dat het opgelost is. De wachtwoorden waar jij het over hebt, hebben uiteraard geen invloed op de vreemde storingen die je gehad hebt. Die instellingen heb ik namelijk ook ingesteld op mijn vaste PC. Veel plezier met Linux Mint, Demon-editor en Filzilla.
 13. Ik heb ter test ook even een testgebruiker aangemaakt. Daarmee een keer ingelogd, USB stick aangesloten en uiteraard kan ik die gewoon openen. Vervolgens afmelden en terug naar mijn eigen gebruikersnaam en via beheer->gebruikers en groepen kan ik die testgebruiker wel verwijderen. Ik begin een beetje te twijfelen aan de hardware. Je zou nog eens een geheugentest kunnen uitvoeren. In elk geval werkt het hier op diverse PC's en laptops zonder problemen. Ik zou het in elk geval willen weten waarom het bij jou niet werkt.
 14. Ok, maar kun je toch eens een 2de default gebruiker aanmaken en kijken of die hetzelfde probleem ondervindt?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.