Ga naar inhoud

reynaertdevos

Leden
 • Aantal items

  64
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Middelkerke (B) en Alanya (TR)

Recente bezoekers van dit profiel

14787 profielweergaven

reynaertdevos's prestaties

 1. Ook al meegemaakt. Vocht of vet in de knop. Plastieke kop afhalen en schakelaar inspuiten met WD40. Tijdje wachten, klaar is kees.
 2. Henkcb, ter informatie, Ik kijk in Alanya naar Astra 3 TVVlaanderen met een offsetschotel van 82cm hoog en 78cm breed. LNB Inverto ultra black en ontvanger M7SAT801. (Schotel is draaibaar voor Turksat, Astra 3, Astra 1, Hotbird, Eutelsat9, maar dit doet hier niets ter zake.). Wegens corona ben ik al maanden in België.
 3. Sprietje, zoals in het filmpje staat de schotel goed. Ik heb ze zo geplaatst mbv de sunoutagetabel van Jens T. Satre. Op het tijdstip van de sunoutage staat ze volledig in de zon met nog overschot voor en achter. Zo heb ik ze achtergelaten begin juli na een complete lockdown (voor 65plussers) van 3 maanden. Tot wanneer? P.S. Ik was een complete leek voor ik hier aan begon en alles geleerd hier op dit forum.
 4. Denisdaf, die schotel is 78cm breed en 82cm hoog. Die ontvangt Turksat3A/4A, Astra3, Astra1, Hotbird, Eutelsat9E. Lnb is Inverto black ultra.
 5. Sprietje, dat is mijn schotel in Alanya, Turkije, niet in Spanje, ondertussen is die gemotoriseerd.
 6. Sprietje, dat is mijn schotel in Alanya, Turkije, niet in Spanje, ondertussen is die gemotoriseerd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.