Jump to content

DINGOO

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About DINGOO

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

288 profile views
 1. Ik heb uiteindelijk nog een tweedehands Rebox RE4220 HD S- PVR gevonden en gekocht. Ben er zeer tevreden mee, bedankt voor de tip. Ik heb slechts een probleem : instellen van favorieten is nogal ingewikkeld en ik heb de handleiding nochthans goed gelezen. Nu staan alle HD zenders van de fast scan TV Vlaanderen bij mekaar maar de niet HD staan tussen al de (blind scan) andere zenders en ik vind niet direct hoe ik ze allen in een lijst kan brengen. Weet iemand een envoudige procedure ? Mvg PS Gevonden in het forum !!
 2. Pffff... Ik geef het op en ga uitkijken naar een nieuwe receiver, spijtig want deze geeft een super goed beeld en is eenvoudig in bediening en aanvaard een TVV kaart. Bedankt aan allen voor de moeite om mijn problemen op te lossen. Tot schrijfs. Dingoo
 3. Hallo Mimisiku en Herberie, ik heb alles gecontroleerd en het is normaal. Ik merk nu dat de usb stick met 32 Gb goed functioneert, maar deze met 64 Gb geeft problemen. Kan het zo zijn dat de ontvanger geen hogere Gb aankan dan 32 Gb of dat die van 64 Gb meer stroom vraagt ?
 4. Hallo Herberie 1234, Ik heb uiteindelijk de sat receiver laten repareren en de 5 elco's (consendatoren) zijn vervangen, maar het probleem van de usb is niet opgelost. Er was blijkbaar ook corrosie op de printplaat - veroorzaakt door een overijverige vrouw die even alles met water gereinigd heeft - met dat is ook weggepoetst. Hierbij een foto van de elco's waarvan er slechts eentje opgebold is - de 1500uf- de andere hebben uiterlijk geen tekenen van schade. Dus zal het probleem niet bij de elco's gelegen hebben vermoedelijk !? Heb je nog een ander idee ?
 5. Ik had een VU+ en andere maar hebben alle twee hun geest gegeven, bovendien was de selectie van kanalen voor mijn vrouw te moeilijk, daarom terug een gewone ontvanger. Ik heb nu ook nog een Lg smart tv maar daar kan ze ook niet mee overweg !!!
 6. Neen ik heb geen CI+ alleen CI 2maal voor tv vlaanderen. Een vriend sprak me over Mutant hd60 ken je dat ? Met VU heb ik geen goede ervaring, dus dat is geen keuze voor mij. Ik zal nog de Technisat en Topfield eens bekijken.
 7. Ik zoek een degelijke vervanging voor mijn oude receiver Clarke Tech HD5100-C Plus, hij is nu 10 jaar oud en begint toch meerdere kuren te krijgen. Wat is er nu op de markt dat hiervoor een goed equivalent kan zijn ? Wie geeft me raad ?
 8. Bedankt Herberie1234, ik heb het probleem kunnen oplossen door de Usb achter het klepje vooraan te gebruiken, ik wist niet dat deze Usb ook kon gebruikt worden voor opname en weergave. In de handleiding staat dat deze dient om een upload te doen van de software, maar het werkt ook op deze wijze. Bedankt voor je moeite en de informatie, moest deze ook stuk gaan dan kan ik met jou informatie toch nog verder. Groeten en nog een fijne dag.
 9. Mijn ontvanger werkt nog goed, maar de usb heeft kuren. Ik kan nog opnemen maar daarna vaak niet afspelen wat ik opgenomen heb. Soms neemt hij ook niet op. Wat ik opgenomen heb kan ik wel op PC afspelen, dus opname werkt wel maar ook niet altijd. Wat is hier de oplossing ? Laten repareren (als dat zou kunnen) of een ander toestel aanschaffen en welke toestel dan voor vervanging van deze ? Ik heb 4 LNBs (disecq) met een schotel aansluiting.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy