Jump to content

FrankVU

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About FrankVU

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op dit moment is Filmbox bij mij op zwart. Ontvanger geeft wel aan dat er een signaal is. Alle andere zenders geven beeld. Iemand dit ook dit probleem ervaart? Zender zou deel uitmaken van alle pakketten en gaf tot gisteravond nog gewoon beeld.
 2. Joyne failliet, dan hebben ze het nog erg lang volgehouden. Het is mooi dat ze een concurrent van CD opgestart hebben maar in een niche markt is het lastig overleven. Zeker als je je richt op vakantiegangers en door Corona ging er bijna niemand meer ergens naar toe. Daarnaast biedt CD de app aan en staat er een groot bedrijf achter ze. Hoop dat ze een doorstart kunnen maken want als CD weer alleen spel krijgt dan zie ik het nog somberder in dan nu met de berichten in deze post over coderingswijzigingen.
 3. Heb hetzelfde probleem met XITE volgens CD webcare op facebook komt het door een systeem update aan hun kant. Zou bij een volgende update opgelost zijn. Afwachten maar want vaak blijft het onopgelost. Wel hebben ze met de update alle iptv zenders die open waren blijven staan in riant zoals telekids iconcerts e.d. nu ook op zwart gezet. Ze hebben alles weer recht getrokken alleen iets te recht naar hun kant toe met XITE
 4. Volgens CD is Xite voor iedereen. Maar ik krijg hem ook niet open de technische afdeling zou er naar kijken is al een week aan het kijken. Normaal CD gedrag abo’s verkopen in 1 min vragen op een goede manier beantwoorden of problemen oplossen vergeet het maar. Zelfde met hun nieuwe on demand serie aanbod eerst of FB posten dat iedereen kan bingen blijkt nu het goedkoopste pakket ook weer uitgesloten te zijn
 5. Zag de Canal+ series tab al een weekje in de app. Rare is dat ik bij de eigen series en NL series de melding krijg dat ik ze moet huren en dat het via de website moet. De BBC series spelen wel normaal af. Is dit alleen maar beschikbaar voor het duurste pakket?
 6. Heb nu een redelijk beeld via de APP op mijn Samsung. Gebruik een Chromecast daar lijkt de stream beter te zijn dan de Samsung CD app. Daarnaast moet je met beeldverbeteraars aan de slag omdat de beeld frequentie van de streams laag is. Valt vooral op bij LIVE uitzendingen. Blijf ook liever SAT kijken dan app is alleen handig als het erg slecht weer is of iets vergeten op te nemen en terug te kijken. Wel benieuwd of Film1 op de sat of op de app open gaat regelmatig dat een zender van de maand bij mij niet opengaat op de app. En vaak zijn het IP zenders ipv sat zenders.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.