Ga naar inhoud

FrankVU

Leden
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over FrankVU

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Heb nu een redelijk beeld via de APP op mijn Samsung. Gebruik een Chromecast daar lijkt de stream beter te zijn dan de Samsung CD app. Daarnaast moet je met beeldverbeteraars aan de slag omdat de beeld frequentie van de streams laag is. Valt vooral op bij LIVE uitzendingen. Blijf ook liever SAT kijken dan app is alleen handig als het erg slecht weer is of iets vergeten op te nemen en terug te kijken. Wel benieuwd of Film1 op de sat of op de app open gaat regelmatig dat een zender van de maand bij mij niet opengaat op de app. En vaak zijn het IP zenders ipv sat zenders.
 2. Hier ook eruit. Op Love Nature HD heb ik ook geen beeld meer merkte ik. Ook een probleem? Of is deze opslot gezet door CD? Ze rommelen vaak wat aan met hun paketten. Zenders die op de sat open gaan en op de app de melding geven dat ze geen onderdeel van mijn pakket zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.