Jump to content

FrankVU

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FrankVU

 1. Nu het er op lijkt dat CD met CI+ gaat beginnen is dit een probleem voor Enigma boxen. Nu heb ik een opstelling met 4lnb's (Astra 1, 2 en 3 + Hotbird) met een diseq switch en maak gebruik van een VU+ solo 2. Is het mogelijk om een priority switch te gaan gebruiken en dan of een M7 bakje erbij te plaatsen of de tuner in de TV met CI+ module te gebruiken, alleen voor de ontvangst van CD?
 2. Op dit moment is Filmbox bij mij op zwart. Ontvanger geeft wel aan dat er een signaal is. Alle andere zenders geven beeld. Iemand dit ook dit probleem ervaart? Zender zou deel uitmaken van alle pakketten en gaf tot gisteravond nog gewoon beeld.
 3. Joyne failliet, dan hebben ze het nog erg lang volgehouden. Het is mooi dat ze een concurrent van CD opgestart hebben maar in een niche markt is het lastig overleven. Zeker als je je richt op vakantiegangers en door Corona ging er bijna niemand meer ergens naar toe. Daarnaast biedt CD de app aan en staat er een groot bedrijf achter ze. Hoop dat ze een doorstart kunnen maken want als CD weer alleen spel krijgt dan zie ik het nog somberder in dan nu met de berichten in deze post over coderingswijzigingen.
 4. Heb hetzelfde probleem met XITE volgens CD webcare op facebook komt het door een systeem update aan hun kant. Zou bij een volgende update opgelost zijn. Afwachten maar want vaak blijft het onopgelost. Wel hebben ze met de update alle iptv zenders die open waren blijven staan in riant zoals telekids iconcerts e.d. nu ook op zwart gezet. Ze hebben alles weer recht getrokken alleen iets te recht naar hun kant toe met XITE
 5. Volgens CD is Xite voor iedereen. Maar ik krijg hem ook niet open de technische afdeling zou er naar kijken is al een week aan het kijken. Normaal CD gedrag abo’s verkopen in 1 min vragen op een goede manier beantwoorden of problemen oplossen vergeet het maar. Zelfde met hun nieuwe on demand serie aanbod eerst of FB posten dat iedereen kan bingen blijkt nu het goedkoopste pakket ook weer uitgesloten te zijn
 6. Zag de Canal+ series tab al een weekje in de app. Rare is dat ik bij de eigen series en NL series de melding krijg dat ik ze moet huren en dat het via de website moet. De BBC series spelen wel normaal af. Is dit alleen maar beschikbaar voor het duurste pakket?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.